19 juli 2024
Thumbnail voor Vuelandia introduceert nieuwe boekingstool: Vuelandia Flights

Vuelandia introduceert nieuwe boekingstool: Vuelandia Flights

Vuelandia, onderdeel van Net Travel Group (NTG), heeft een nieuwe B2B flighttool gelanceerd: Vuelandia Flights. Met deze tool kunnen reisagenten en -organisaties vliegtickets zoeken en boeken.

De nieuwe flighttool is door IT-specialisten van My Site Works- IT Solutions, onderdeel van NTG, ontwikkelt en is uitsluitend voor B2B-gebruik beschikbaar. In de tool wordt gebruik gemaakt van meerdere reserveringssystemen, waaronder Amadeus, Sabre, Travelport Galileo, NDC, Direct Connects en alle Low Cost feeds. “Tijdens de ontwikkeling van deze tool is veel geïnvesteerd in de techniek, snelheid en kwaliteit zodat het gebruik hierdoor helemaal aansluit op de wens van onze gebruiker. Natuurlijk blijven we ons daarnaast inzetten voor verbeteringen, zodat we continu op de actuele vraag kunnen inspelen.” Ondanks dat de tool “gebruiksvriendelijk is ontworpen”, is er tevens een IATA team beschikbaar voor hulp.

Daarnaast heeft Vuelandia een ‘Quality Check’ geïntroduceerd. “Dit kan gebruikt worden voor vluchten met een uitgestelde ticketing deadline, bijvoorbeeld de Touroperating en Cruise Only tarieven. Hierbij wordt gekeken of er voor je reservering een goedkoper tarief beschikbaar is voordat het ticket wordt uitgegeven. Mocht dit het geval zijn, delen we het financiële voordeel met onze partners”, aldus Vuelandia.