20 april 2024
Thumbnail voor Weg van de drukte met nieuwe merknaam By June van Corendon

Weg van de drukte met nieuwe merknaam By June van Corendon

BADHOEVEDORP - Corendon lanceert een nieuwe merknaam voor haar reismerk Karin’s Choice dat gespecialiseerd is in kleinschalige vakanties. De naam ‘By June’ symboliseert volgens de reisorganisatie de start van de zomer en het vakantiegevoel waar iedereen gedurende het jaar naar verlangt. Ook zou de naam internationaal gezien beter bruikbaar zijn.


By June focust op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn altijd inclusief huurauto zodat vakantiegangers gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. By June vakanties zijn te vinden op de zonnige bestemmingen Griekenland, Spanje, Italië, Portugal, Curaçao en Bonaire.

“De naamsverandering van Karin's Choice naar By June markeert een spannende nieuwe fase voor het merk, waarin het zich nog meer wil profileren als dé keuze voor reizigers die op zoek zijn naar kleinschalige, verzorgde vakanties op idyllische bestemmingen”, zegt Debora de Roos, Directeur Marketing van Corendon. “De keuze voor de naam By June is geen toeval. De naam is afgeleid van de maand waarin de zomer begint en symboliseert waar iedereen naar verlangt: gouden zonnestralen, eindeloze dagen, warmte en vakantiegevoel. By June heeft als missie om reizigers te ontzorgen en biedt een unieke vakantie-ervaring die volledig in lijn ligt met de verwachtingen van haar klanten."

Vertrouwde vakantielanden
Willem Langenberg, Manager By June en GOfun: “Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere vakanties die net even anders zijn, weg van de gebaande paden. De plekken die we voor onze klanten hebben uitgezocht, kennen we goed. We hebben ze zelf bezocht, de ligging persoonlijk bekeken, de sfeer geproefd en de omgeving ontdekt. We kennen de eigenaren, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan. Daarbij kiezen we voor vertrouwde vakantielanden. We bieden geen exotische rondreizen of uitdagende safari’s, maar gewoon ontspannen, zorgeloze vakanties in de zon."