11 mei 2024
Thumbnail voor Winter Wonderland bij Corendon Hotel geopend door Jutta Leerdam

Winter Wonderland bij Corendon Hotel geopend door Jutta Leerdam

BADHOEVEDORP - Corendon heeft vandaag de ijsbaan van hun Winter Wonderland officieel geopend. Hier kunnen Nederlandse vakantiegangers schaatsen op een ijsbaan onder een Boeing 747. Jutta Leerdam, schaatsster van het schaatsteam Worldstream-Corendon, opende vanmiddag de ijsbaan bij het Corendon Village Hotel.


Tot 5 januari 2022 is de tuin van het Corendon Village Hotel omgetoverd tot een winterparadijs. Naast een ijsbaan is er een koek en zopie kraam en diverse ‘Live On Ice’ optredens. “We brengen de winterbeleving naar ons eigen land”, stelt Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon. “We hebben ons hotel omgetoverd in een Winter Wonderland en onze klanten kunnen nu schaatsen onder onze blikvanger de Boeing 747.”

Ook in het hotel zelf is genoeg te doen. In de Spa & Fitness is een binnenzwembad, sauna en stoombad. In de Cinema Nostalgia worden verschillende films gedraaid en gasten kunnen daarnaast een rondleiding krijgen in de Boeing 747. Geniet ook van een drankje en het uitzicht in de SKYBAT 747.

Een bezoek aan Winter Wonderland is al vanaf 7,50 euro te boeken via de site van Corendon.