7 september 2024
Thumbnail voor Winterdienstregeling Schiphol gaat van start: vier nieuwe bestemmingen

Winterdienstregeling Schiphol gaat van start: vier nieuwe bestemmingen

AMSTERDAM - Schiphol heeft de afgelopen maanden vier nieuwe lijndiensten aangekondigd die met de aankomende winterdienstregeling vanaf de luchthaven vertrekken. De nieuwe verbindingen gaan richting Denemarken, Polen, Spanje en de Verenigde Staten. De toegevoegde bestemmingen van de verschillende maatschappijen zijn alle vier beschikbaar vanaf 30 oktober.


De KLM Cityhopper vliegt vanaf die datum dagelijks richting het Deense Aarhus. Met de duur van slechts één uur bevind je je al in de op één na grootste stad van het land. Aarhus wordt daarmee de vierde bestemming in Denemarken voor Schiphol naast Kopenhagen, Billund en Aalborg.

Katowice
Ook de Poolse bestemming Katowice wordt toegevoegd aan het aanbod van de KLM Cityhopper. Dagelijks vertrekken vluchten naar Katowice, Polen. Katowice is de zesde bestemming op het rijtje naast Warschau, Krakau, Gdansk, Wroclaw en Poznan.

Asturias
Vueling gaat twee keer per week vliegen richting de Noord-Spaanse regio Asturië. De verbinding met Asturië komt bij de overige vijf Spaanse verbindingen die Vueling in de winter aanbiedt.

Orlando
Delta Air Lines herintroduceert de verbinding van Orlando naar Amsterdam sinds de start van de pandemie. De luchtvaartmaatschappij vertrekt vanaf zondag dagelijks richting het tropische Orlando in Florida.