10 mei 2024
Thumbnail voor Zeven Travel Club ZRA’s zelf op studiereis naar Zuid-Spanje

Zeven Travel Club ZRA’s zelf op studiereis naar Zuid-Spanje

ANDALUSIË - Zeven ZRA’s van The Travel Club zijn op eigen initiatief samen op studiereis gegaan naar Andalusië. Met een uitnodiging van Ikos Analusia op zak vertrokken de dames om Zuid-Spanje te ontdekken. Reisbizz.nl sprak met één van de dames, Marlous de Boer, die vertelt over het groepje ZRA’s.


Normaal gesproken worden reisagenten en ZRA’s uitgenodigd door reisorganisaties of touroperators om mee te gaan op studiereis. ZRA’s van The Travel Club Desiree Kok, Dineke ten Hooven, Katoesjka Beukers, Samantha Storteboom, Annemarie Bruil, Manuela Hafkamp en Marlous de Boer organiseerden op eigen initiatief een studiereis, met een verblijf in Ikos Andalusia. “Wij hebben dit groepje reiscollega’s al jaren en houden contact via een app groepje. In de coronatijd was dit vooral als ondersteuning”, vertelt Marlous. “Dus behalve samen reizen en hotels bezoeken, brainstormen we ook vaak samen.”

Gisteren maakten de dames een mooie wandeling over de Caminito del Rey. “Dat was fantastisch. Afgesloten met tapas in het oude centrum van Marbella. Wat een topdag!”