20 mei 2024
Thumbnail voor ZRA Leontine Nijenhuijzen schakelt hulp in voor backoffice werkzaamheden: Ik heb meer rust nu

ZRA Leontine Nijenhuijzen schakelt hulp in voor backoffice werkzaamheden: Ik heb meer rust nu

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het begon allemaal 30 jaar geleden toen Leontine Nijenhuijzen studeerde aan het AVR Reisbureau Vakschool. Vanuit daar ging ze aan de slag als reisbureau medewerker bij Holland International. “Ik was toen 24 jaar en had het erg naar mijn zin”, vertelt Leontine aan Reisbizz. Nu werkt ze als ZRA voor YourTravel en dat doet ze niet meer alleen. Ze heeft ze Ellen de Vroome ingeschakeld om haar te helpen met de backoffice werkzaamheden.


Leontine werkt al acht jaar als zelfstandig reisadviseur en de boekingen vliegen de deur uit. “Ik merkte al een tijdje dat ik het te druk kreeg en dat ik voor sommige werkzaamheden niet altijd genoeg tijd had, terwijl deze juist wel heel belangrijk zijn”, vertelt Leontine. “Vooral de laatste maanden ging het echt als een trein en toen merkte ik dat er wel een extra paar ogen nodig zijn. Zo ben ik bij Ellen de Vroome terecht gekomen.”

Administratieve taken
Leontine en Ellen werken nu al een maand samen en Ellen heeft de administratieve taken op zich genomen. Maar het heeft even geduurd voordat Leontine deze stap durfde te zetten. “Ik vond het erg lastig om dingen uit handen te geven. Ik ben nogal een perfectionist dus het was voor mij een behoorlijke stap, maar nu kan ik toch dingen loslaten.” Dankzij Ellen heeft Leontine meer rust. “Ik merk nu dat ik meer rust in mijn hoofd heb. Ik weet dat ik mij weer volledig op andere dingen kan concentreren omdat de backoffice nu voor een groot deel opgepakt wordt. Ik groei nog steeds en met deze beslissing kan ik voor de kwaliteit gaan die ik de klanten graag wil geven.”

Ze raadt de extra hulp haar mede ZRA's ook aan “Facturen glipte er weleens doorheen, waardoor je er dan later achter komt dat een naam niet goed staat of iets niet helemaal goed geboekt is. Het is daarom heel fijn dat ik iemand heb die dat voor mij kan doen.”