23 juli 2024
Thumbnail voor Aruba heeft het beste strand in het Caribisch gebied

Aruba heeft het beste strand in het Caribisch gebied

Dit is een persbericht.

Eagle Beach door Tripadvisor uitgeroepen tot beste strand in het Caribisch gebied en op een na beste strand ter wereld.


Aruba is door Tripadvisor bekroond in de Travellers' Choice Best of the Best of 2023 in de categorie stranden. Het parelwitte Eagle Beach staat op de eerste plaats van beste stranden in het Caribisch gebied en op de tweede plaats van beste stranden ter wereld. Deze onderscheidingen zijn dankzij de uitstekende beoordelingen van reizigers tot stand gekomen. Baby Beach en Arashi Beach hebben ook de top 25 van beste Caribische stranden gehaald en nemen respectievelijk de 19e en 23e plaats in.
 
De Tripadvisor Travellers’ Choice awards bekronen bestemmingen, hotels, restaurants en activiteiten op basis van beoordelingen van reizigers en bezoekers uit heel de wereld. Deze beoordelingen die op de reiswebsite gedaan zijn, worden in een periode van 12 maanden verzameld. Winnaars van de Best of the Best onderscheiding behoren tot de top 1% van vermeldingen op Tripadvisor. Hiermee onderscheiden zij zich als favoriet onder reizigers voor 2023.
 
“Wij zijn buitengewoon trots dat alle inspanningen die wij als Aruba Tourism Authority (A.T.A.) en het Ministerie van Toerisme van Aruba doen m.b.t. het uitrollen van een duurzame strategie en het goed onderhouden van onze stranden niet onopgemerkt blijven en dat bezoekers dit ook echt waarderen. Aruba is een klein eiland in het Caribisch gebied en is heel erg afhankelijk van het toerisme en dus is het voor ons echt een bijzondere eer dat een strand op ons One happy island uitgeroepen wordt tot het beste strand in het Caribisch gebied. In voorgaande jaren nam Eagle Beach wel een hoge positie in de lijst van beste stranden in, maar nu staat het op nummer 1 en dat overtreft al onze verwachtingen,” aldus Ronella Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority (A.T.A.).
 
“Wij feliciteren alle winnaars van de Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2023 categorie,” zegt John Boris, Chief Marketing Officer (CMO) van Tripadvisor. “In de loop van 2022 kwam het reizen weer volop op gang, waardoor de concurrentie ook toenam. Wie tot de beste behoort toont aan een leidende positie in te nemen en een buitengewone ervaring aan reizigers te bieden. Met almaar veranderende verwachtingen van reizigers, aanhoudende personeelstekorten en stijgende kosten is dat geen sinecure. Ik blijf onder de indruk van de veerkracht en het aanpassingsvermogen van de reisbranche. Proost op wederom een succesvol jaar.”