23 juli 2024
Thumbnail voor Aviareps benoemd als digitale en sociale media bureau voor Singapore Tourism Board

Aviareps benoemd als digitale en sociale media bureau voor Singapore Tourism Board

HOOFDDORP-  AVIAREPS kondigt met trots hun benoeming aan als het digitale en sociale media bureau van het Singapore Tourism Board. Vanaf 1 augustus 2023 zal AVIAREPS het toerismebureau ondersteunen met Social Media en PR-activiteiten in Nederland, met als doel meer toeristen uit Nederland naar Singapore te trekken door de kracht van de bestemming op het gebied van gastronomie, stedelijk en cultureel toerisme, luxereizen en lokale, authentieke reizen te laten zien.

 


"We zijn verheugd om samen te werken het Singapore Tourism Board ", aldus Martijn Strijker, AVIAREPS Vice President Northern & Western Europe. "Singapore is een levendige bestemming in Zuidoost-Azië en is de afgelopen decennia een populaire vakantiebestemming van wereldklasse geworden. Het wordt echter vaak gezien als een tussenstop op weg naar andere bestemmingen in Azië of Australë en Nieuw-Zeeland, maar Singapore heeft veel meer te bieden dan alleen een korte tussenstop", vervolgt Martijn.

Singapore is een smeltkroes van verschillende culturen en etniciteiten, waaronder Chinezen, Maleisiërs, Indiërs en expats van over de hele wereld. Deze diversiteit komt tot uiting in de lokale keuken, architectuur en festivals. Ondanks de reputatie van een moderne stad met een indrukwekkende skyline, is Singapore ook verrassend groen. Er zijn vier natuurgebieden en meer dan 300 parken, zoals de Singapore Botanic Gardens, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Singapore is een paradijs voor foodies, met lokale lekkernijen zoals saté, laksa, chili crab en char kway teow die tegen betaalbare prijzen verkrijgbaar zijn bij tal van straatstalletjes en voedselmarkten. Het land organiseert het hele jaar door vele culturele evenementen en festivals. Van het kleurrijke Chinees Nieuwjaar tot het Deepavali-Festival, er is altijd wel iets te vieren. Singapore biedt een breed scala aan accommodaties en unieke ervaringen. Kortom, Singapore is veel meer dan alleen een tussenstopbestemming. 

" We kijken ernaar uit om meer bezoekers uit Nederland aan te trekken met AVIAREPS ", zegt Carrie Kwik, Executive Director Europe bij Singapore Tourism Board. " Nederland behoort momenteel tot de top vijf van Europese markten voor Singapore. Onze stadstaat biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten voor natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers, sensatiezoekers en zelfs cocktailliefhebbers. Wij nodigen reizigers uit Nederland van harte uit om langer te blijven en het eiland te verkennen!".

"AVIAREPS is er trots op om deze fascinerende bestemming te promoten op de Nederlandse markt. Wij hopen bezoekers een gevarieerde en onvergetelijke ervaring in Singapore te bieden", aldus Martijn Strijker.