13 juni 2024
Thumbnail voor Bedsonline viert 20 jaar ondersteuning van reisadviseurs

Bedsonline viert 20 jaar ondersteuning van reisadviseurs

Van zware catalogi en bevestigingen van faxapparaten tot online reserveringen. Het boeken van reizen via reisagenten is de afgelopen twintig jaar sterk veranderd en Bedsonline is er om hen bij elke stap te ondersteunen.

Bedsonline viert zijn 20-jarig jubileum en is een toegewijde service voor reisagenten. Bedsonline is exclusief gespecialiseerd in de behoeften van reisagenten wereldwijd en heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreide B2B reismarktplaats.

In een tijdperk waarin technologie een integraal onderdeel is, is het platform van Bedsonline een belangrijke factor geweest in de transformatie van reisadviseurs, door hen te voorzien van tools om naadloos boekingen te vinden, te creëren en te beheren. Een voorbeeld hiervan is de bekroonde tool Insights, die reisbureaus begeleidt bij het aanbieden van een op maat gemaakte ervaring op basis van specifieke gegevens die zijn verzameld via interacties met klanten.

"Nu we de 20e verjaardag van Bedsonline vieren, denken we niet alleen na over onze geschiedenis, maar ook over de ongelooflijke evolutie van reisadviseurs. We zijn getuige geweest van opmerkelijke veranderingen in de industrie en onze klanten hebben in de voorhoede gestaan van deze transformatie," zegt Bertrand Sava, Managing Director van Bedsonline. "We blijven ons inzetten om de onwrikbare technologiepartner voor reisadviseurs te zijn, die hen niet alleen in staat stelt om accommodatie te boeken, maar ook om buitengewone ervaringen te creëren voor de reiziger.”

Door reisadviseurs niet alleen uit te rusten met de nieuwste tools, maar ook met de ondersteuning van meer dan 1.500 specialisten, waaronder technologieontwikkelaars, data-analisten, financiële experts en marketingexperts, zorgt Bedsonline ervoor dat reisadviseurs op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in een steeds veranderend landschap.

Terwijl het ecosysteem van de detailhandel blijft evolueren, is de visie van Bedsonline duidelijk: de geprefereerde technologiepartner zijn die ervoor zorgt dat de reisadviseur relevant blijft voor de klant. Bedsonline is vastbesloten om de favoriete B2B reismarktplaats voor reisagenten te blijven.