19 juni 2024
Thumbnail voor MSC Cruises en Formula 1 bundelen krachten om een unieke Grand Prix hospitality ervaring te lanceren

MSC Cruises en Formula 1 bundelen krachten om een unieke Grand Prix hospitality ervaring te lanceren

Dit is een persbericht.

GENÈVE - Als onderdeel van MSC Cruises's Global Partnership met Formula 1® is vandaag een uniek en high-end Grand Prix hospitality aanbod onthuld dat een ongeëvenaarde race weekend ervaring belooft tijdens de FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX van dit jaar op 24-26 november.


De nieuwe samenwerking tilt de accommodatie tijdens het raceweekend naar een hoger niveau en biedt een volledig geïntegreerde Grand Prix-ervaring die de spanning van de laatste race van het seizoen aan boord van MSC Virtuosa, een van de meest moderne en stijlvolle cruiseschepen van de lijn, zal brengen.

MSC Virtuosa
Het glamoureuze en moderne MSC Virtuosa, dat tijdens het raceweekend dienst doet als cruiseschiphotel terwijl het aangemeerd ligt in de Abu Dhabi Cruise Terminal, biedt comfortabele en stijlvolle accommodatie in combinatie met een ongelooflijk scala aan voorzieningen, waaronder restaurants en bars, twee theaters, een winkelcentrum en een promenade in mediterrane stijl, een luxe spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte, vijf zwembaden, een interactief waterpark, uitgebreide kinderruimtes en nog veel meer! De verkoop van de pakketten is vandaag, 15 maart 2023, geopend en kan worden geboekt.

In 2022 tekende MSC Cruises een meerjarige overeenkomst om Formula 1® Global Partner te worden en deze nieuwe samenwerking is een verdere verrijking van het partnerschap, dat werd opgericht om twee wereldleiders op hun respectieve gebieden samen te brengen om verandering te stimuleren door hun gedeelde passie voor uitmuntendheid, duurzaamheid en wereldwijd entertainment.

Beste van twee werelden
Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises merkte op: “Door dit exclusieve gastvrijheidsaanbod brengen we het allerbeste van twee werelden samen: Formula 1® en MSC Cruises. Door samen te werken, integreren we de ongelooflijke sfeer op het circuit met de ongelooflijke ervaring aan boord van onze schepen om een ongeëvenaarde en onvergetelijke race-ervaring te creëren voor fans van alle leeftijden.”

Verschillende pakketten
Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij accommodatie, racetickets en exclusieve toegang voor insiders worden gecombineerd met F1® Experiences om het raceweekend echt onvergetelijk te maken.

Of fans nu op zoek zijn naar elegante hutten of Deluxe suites, ze hebben keuze uit een groot aantal accommodatieniveaus beschikbaar aan boord van MSC Virtuosa, allemaal met halfpension (ontbijt en een avondmaaltijd), gratis Wi-Fi en transfers van en naar het circuit.

Arrangementen beginnen met een optie voor alleen een kajuit voor degenen die al racetickets hebben of een optie voor een Cabin + Formula 1® Grandstand ticket.

Voor diehard fans die op zoek zijn naar het ultieme Formula 1®-weekend is er keuze uit Cabin + F1® Experience met exclusieve activiteiten op het circuit, tot en met Premium all-inclusive Hospitality (Turn 1 Suite, Paddock Club and Legend), inclusief exclusieve toegang voor insiders zoals Pit Lane Walk, Guided Track Tour op een dieplader, optredens van Formula 1®-personeel en meer.

Kleine afstand naar het circuit
De Abu Dhabi Cruise Terminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit, waardoor gasten gemakkelijk heen en terug kunnen reizen dankzij gratis transfers. Daarnaast is het stadscentrum zeer dichtbij, waardoor het schip een perfecte uitvalsbasis is voor een weekendje weg. MSC Virtuosa zal van 23 tot 27 november in de haven liggen, zodat gasten hun raceweekend kunnen verlengen.

En de spanning houdt niet op wanneer de fans de baan verlaten, want de feestelijke sfeer gaat door aan boord voor gasten met een speciaal ontworpen programma met thema-activiteiten, feesten en entertainment, evenals een speciaal kinderprogramma.

'Ongeëvenaarde gastvrijheidservaring'
Stefano Domenicali, President & CEO van Formula 1, zei: “We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met MSC Cruises en fans een unieke en ongeëvenaarde gastvrijheidservaring te bieden tijdens de seizoensfinale van de Abu Dhabi Grand Prix™. Met luxe accommodatie, exclusieve insider toegang en het gemak van alles-in-één racepakketten, zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking het raceweekend echt onvergetelijk zal maken."