25 juni 2024
Thumbnail voor Ontdek de beste rooftop bars in wereldstad Tel Aviv

Ontdek de beste rooftop bars in wereldstad Tel Aviv

Dit is een persbericht.

Wat zijn de beste rooftop bars in Tel Aviv? Het is een belangrijke vraag voor zowel locals als toeristen die in een ontspannen setting van de stad willen genieten. En waar ontspan je beter dan in de buitenlucht, met prachtig uitzicht over de stad? Daarom hebben onze vrienden van Secret Tel Aviv de ultieme Tel Aviv Rooftop Bar Guide samengesteld, gebaseerd op tips van mensen die de stad door en door kennen. Scrol naar beneden en ontdek de beste dakterrassen van de stad!


The Prince

Tel Aviv-Centrum | Nahalat Binyamin 18 | Relaxed

The Prince, aan de Nahalat Binyamin, is een van onze favoriete bars in Tel Aviv. Het is een geweldige plek om met vrienden af te spreken, met een relaxte sfeer, lekkere cocktails en heerlijk eten, en het beste dak van de stad. De perfecte setting dus om je avond uit rustig te beginnen, maar ook als je op zoek bent naar een romantisch plekje is dit echt een aanrader. Meer weten.

Haiku Skybar

Tel Aviv-Centrum | Ben Yehuda 1 | Luxueus

Dit luxueuze dakterras hoort bij het Lighthouse Hotel, maar ook niet-gasten zijn welkom! Het prachtige uitzicht op Tel Aviv vormt de perfecte achtergrond voor de verfijnde sfeer en inrichting, en de verfrissende cocktails en heerlijke sushi maken je avond compleet. Meer weten.

Speakeasy

Tel Aviv-Centrum | Rothschild Blvd 24 | Exclusief

Speakeasy, Rothchild's exclusieve rooftop bar, bevindt zich in het hart van Tel Aviv. Als je op zoek bent naar unieke ervaringen, goede cocktails en fantastisch eten (op kleine bordjes) is dit de plek voor jou – maar dan moet je wel eerst binnen zien te komen. Meer weten.

Kanta Bar

Tel Aviv-Centrum | Shlomo Ibn Gabirol 71 | Sfeervol

Kanta is een danszaal in het hart van Tel Aviv, naast het Rabinplein, en kijkt uit over een van de hoofdstraten van de stad. Het is een stijlvolle ruimte met een fantastische sfeer en biedt een geweldig uitzicht, ongeëvenaarde service, goede muziek en genoeg ruimte om de hele nacht te dansen. Een echte Tel Aviv-ervaring, en ook de perfecte plek voor feesten en bruiloften! Meer weten.

Suramare

Tel Aviv-Centrum | Se’adya Ga’on 24 | Trendy

Dit trendy dakterras is een en al vrolijkheid, met een menukaart waar je nóg blijer van wordt! De luxe cocktails en het prachtige uitzicht komen het beste tot hun recht bij zonsondergang. En als je er dan toch bent, kun je net zo goed ook nog even de heerlijke pizza proberen. Meer weten.

Old Jaffa Hostel

Zuid-Tel Aviv | Ami’ad 13 | Elegant

Je komt binnen via een oud hostel waar je normaal gesproken straal voorbij zou lopen. Je gaat een trap op met vuile tapijten en afbladderende muren. En net als je je begint af te vragen waar je in hemelsnaam bent beland, sta je ineens in een elegante daklounge, waar vriendelijk barpersoneel je verblijdt met heerlijke cocktails (probeer zeker de House Cocktail) en je uitkijkt over de Jaffa-vlooienmarkt, het strand en de artsy omliggende gebouwen. Betaalbare drankjes in een unieke, sfeervolle setting – wat wil je nog meer? Meer weten.

Poli House Rooftop Bar

Tel Aviv-Centrum | Nahalat Binyamin 1 | Romantisch

Romantisch en adembenemend. Dat is Poli House in twee woorden. Terwijl je ronddrijft in het zwembad, nippend aan een cocktail met op de achtergrond de prachtige zonsondergang van Tel Aviv, vraag je je misschien af of je in een bar of een kuuroord bent. Poli bevindt zich aan het Magen Davidplein, het ruig-chique hart van Tel Aviv, en biedt een luxe oase die de essentie van Tel Aviv weet te vangen. Ontworpen door de wereldberoemde designer en architect Karim Rashid. Meer weten.

Mondo 2000

Zuid-Tel Aviv | Levinsky 39 | Muzikaal

De eerste underground restro-club op een dak! Mondo is de perfecte plek voor een avond uit met je vrienden, met ambachtelijk bier, rare muziek en een fantastisch uitzicht over de daken van Zuid-Tel Aviv. Er zijn wekelijkse live-muziekevenementen en feesten, dus check de website voor je van huis gaat – of laat je verrassen. Meer weten.