13 juni 2024
Thumbnail voor Proef de authentieke sfeer van de bestemming met YAYS

Proef de authentieke sfeer van de bestemming met YAYS

Dit is een persbericht.

YAYS Group introduceert de vernieuwde YAYS Neighbourhood Experiences. Bij een bezoek aan de aparthotels van YAYS gaat het om meer dan een overnachting. De YAYS insiders verwelkomen je tijdens je bezoek en helpen je daarnaast ook om de buurt te ontdekken en je een echte local te voelen. Ontdek de stad op een actieve manier met de YAYS Itineraries; de self-guided Walking, -and Running routes én profiteer van exclusieve extra’s bij de diverse lokale ondernemers met de Neighbours with Benefits. De YAYS Neighbourhood Experiences brengen je  buiten de gebaande paden. Proef zo optimaal de authentieke sfeer van de bestemming.


Lokale kennis 
Bij elke locatie zijn de YAYS insiders er om je te verwelkomen en de beste lokale tips met je te delen. Als lokale inwoners van de desbetreffende stad, weten de YAYS insiders met hun kennis de hidden gems te vinden. Dankzij hen voel je je als een echte local in de stad.   

Proef de sfeer op zijn best
Elke stad en buurt, waar YAYS gevestigd is, heeft iets unieks. De YAYS Neighbourhood Experiences zijn dan ook zorgvuldig samengesteld en er is rekening gehouden met de onderscheidende kenmerken van iedere locatie. De experiences zijn opgebouwd door de kennis van de YAYS insiders en in samenwerking met lokale ondernemers; ze brengen je buiten de gebaande paden, naar plekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Op deze manier kun je optimaal de authentieke sfeer van iedere bestemming proeven.

YAYS the Hague

Ervaar de YAYS Experiences
Ontdek de verborgen schatten van de bestemming door middel van een experience. Zie hieronder een opsomming van de experiences: 

  • De self-guided Walking routes nemen je mee op reis naar de unieke plekken van de buurt. Scan de QR-code en de samengestelde route brengt je langs de hidden gems op het gebied van: food & drink, shops, arts & crafts en wellness & beauty. 
  • Met self-guided Running routes ontdek je de stad op een actieve manier. Deze werkt ook middels zo'n QR-code. Kies jij voor de 5 kilometer of 9 kilometer durende route? Welke afstand je ook kiest, de route brengt je hoe dan ook langs de verborgen plekken van de stad en je werkt ook nog eens aan je conditie. 
  • Neighbours with Benefits: dit zijn samenwerkingen met lokale ondernemers en voegen meer waarde en plezier toe aan het verblijf van de gasten van YAYS door ze een extraatje te geven. Op iedere locatie werkt YAYS samen met lokale bedrijven. Gasten profiteren zo van exclusieve deals bij de lokale neighbours. Hierbij focust YAYS zich op de minder bekende attracties en kleine ondernemers, waardoor het toerisme een positieve impact op de stad heeft.

Philips biscuits

Trendy locaties voor de zomer 
De locaties van YAYS zijn de ideale plekken voor een short- en long stay deze zomer. De aparthotels en serviced apartments van YAYS zijn gelegen op trendy locaties in maar liefst vier steden: Den Haag, Amsterdam, Parijs en sindskort ook Antwerpen. YAYS is te vinden in de meest unieke buurten van deze trendy steden. Breng voor het bruisende stadsleven een bezoek aan de locaties in Amsterdam, wandel door de duinen van Den Haag, voel je een echte parisienne of bezoek de nieuwste aanwinst YAYS Antwerp Opera.

Escobar