24 juni 2024
Thumbnail voor Regent Seven Seas Cruises en Aston Martin Aramco Formula One Team lanceren exclusieve winactie voor reisagenten

Regent Seven Seas Cruises en Aston Martin Aramco Formula One Team lanceren exclusieve winactie voor reisagenten

Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds toonaangevende luxe cruiserederij, viert haar samenwerking met het iconische Aston Martin Aramco Formula One Team met een exclusieve winactie. Als waardering voor hun zeer gewaardeerde reispartners, biedt de winactie mogelijkheid om tickets te winnen voor een Aston Martin Aramco VIP race ervaring. De gelukkige winnaars zullen een onvergetelijke tijd beleven in Zandvoort van 23 tot en met 25 augustus.

Als partners zullen Regent en het Aston Martin Aramco Formula One Team samenwerken om exclusieve ervaringen te ontwikkelen voor luxereizigers. Op maat gemaakte landprogramma's, zoals VIP-ervaringen met het Aston Martin Formula One Team en rondleidingen door het geavanceerde AMR Technology Campus van het team in Silverstone. Net zoals unieke Spotlight Voyages, waarbij gasten zich kunnen onderdompelen in de werelden van ultraluxe cruisen en high-performance autoracen. Deze meerjarige samenwerking erkent het gedeelde geloof dat perfectie, precisie en luxe in elk detail zitten.

VIP race ervaring
Om deze bijzondere samenwerking te vieren, biedt Regent reispartners in Nederland de kans om 2 3-daagse passen te winnen voor een Aston Martin Aramco VIP race ervaring van 23 t/m 25 augustus in Zandvoort.

"We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met het Aston Martin Aramco Formula One Team aan te kondigen, een merk dat onze waarden van excellentie en luxe deelt," aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. "Het Aston Martin Aramco Formula One Team is het toonbeeld van high performance in de Formule 1, wat perfect aansluit bij de wereldwijd bekende reputatie van Regent om ongeëvenaarde ervaringen te bieden. Samen met het Aston Martin Aramco Formula One Team hopen we once-in-a-lifetime ervaringen te creëren voor al onze gasten, waarbij we mogelijkheden bieden voor verdere ontdekking en verrijking tijdens onze cruises."

Regent Seven Seas Cruises zal nauw samenwerken met het Aston Martin Aramco Formula One Team om gedenkwaardige momenten te creëren en unieke ervaringen te delen. Als onderdeel van deze samenwerking zal het Regent-logo met trots worden weergegeven op de AMR24-raceauto, de racepakken van de coureurs en alle officiële kleding gedragen door teamleden tijdens races, waardoor een glimp wordt opgevangen van de wereld van luxe cruises op het racecircuit.

Unieke kans voor reisagenten
Marcel Von Rotz, Senior Sales Manager voor Regent Seven Seas Cruises in Noord-Europa, Oost-Europa, Benelux & Afrika zegt: ‘’Ons team is dolblij met de mogelijkheden die deze samenwerking biedt voor onze gewaardeerde reispartners. Door deze twee bekende luxemerken aan elkaar te verbinden, verwachten we de cruisewereld aan een hele nieuwe doelgroep te introduceren. Deze samenwerking zal onze partners nieuwe verkoopmogelijkheden geven door middel van onze zorgvuldig samengestelde Spotlight Voyages. We verheugen ons er ook op om onze reisagenten de kans te geven een once-in-a-lifetime ervaring te winnen door aanwezig te zijn bij een Aston Martin Aramco VIP race ervaring.”

Zo doe je mee
Om kans te maken op deze prijs, dienen reisagenten een nieuwe boeking te maken tussen 8 april en 30 Juni 2024 en deel te nemen aan de actie op RSSC.com/aston-martin-aramco-travel-partners. De prijs bestaat uit een 3-daagse pas voor 2 personen voor het circuit van Zandvoort dat bekend staat om legendarische races en een geweldige sfeer. De winnaar zal binnen 14 dagen na de sluiting van de actie worden gekozen. Om kans te maken op deze prijs moeten alle boekingen op uiterlijk 30 juni 2024 zijn ingediend.

Voor alle voorwaarden en informatie over deze unieke winactie, en om je aan te melden voor exclusieve Regent Seven Seas Cruises en Aston Martin Aramco Formula One Team nieuwsberichten en aanbiedingen, bezoek: RSSC.com/aston-martin-aramco-travel-partners.