13 juni 2024
Thumbnail voor Riu Party nu ook in Spanje

Riu Party nu ook in Spanje

Dit is een persbericht.

Riu Buenavista, gelegen op Tenerife, is het eerste hotel in Spanje waar RIU de Riu Party heeft opgenomen in haar entertainmentaanbod. Eind januari werd het eerste feest gevierd. Vanaf dat moment kunnen gasten genieten van de White Party en de Neon Party, die elke vrijdag afwisselend worden gehouden.


Riu Chiclana, in Cadiz, zal het volgende hotel in Spanje zijn dat dit unieke amuse­mentsaanbod van RIU vanaf 28 april, kort na de heropening, zal organiseren. Net als op Tenerife zullen de feesten elke vrijdag worden gehouden met dezelfde thema's.

De White Party biedt het beste van de muziek uit de jaren 70, 80 en 90 en de Neon Party is een feest met fluorescerende lichten en kleuren. Bovendien maken de geavanceerde geluids- en lichtapparatuur en de zorgvuldige thematisering van de locatie deze feesten tot een leuke ervaring voor alle gezinsleden.

Tekst gaat door onder de foto

Sinds vorig jaar zijn er veel vernieuwingen bij de Riu Party's. Er zijn nieuwe decors, kostuums en choreografieën toegevoegd. En er is besloten om de party's duurzamer te maken door het afschaffen van plastic voor eenmalig gebruik en door biologisch afbreekbare ballonnen en chemicaliën zoals schuimvloeistof die de huid en het milieu meer ontzien te gebruiken. Dit populaire product is voortgekomen uit de passie voor de muziek van Luis Riu, CEO van RIU Hotels & Resorts, en heeft tot doel de gast centraal te stellen in het entertainment van het hotel door hem uit te nodigen te dansen, de choreografieën te volgen en te genieten van de circusshows, zoals de verlichte robot of de steltlopers.

Aruba
De Riu Party werd in 2018 gelanceerd in Los Cabos, Mexico, en vandaag de dag kunnen de feesten al worden beleefd door gasten in 35 RIU hotels gelegen in Mexico, de Dominicaanse Republiek, Costa Rica, Jamaica, Kaapverdië en nu ook in Spanje. Dankzij de enthousiaste ontvangst door de gasten zal dit concept blijven groeien. De volgende bestemming waar de feesten in juni worden georganiseerd is Aruba.

Vanaf augustus, wanneer dit gewaardeerde concept in alle genoemde bestemmingen is uitgevoerd en vanwege het tijdsverschil, wordt de Riu Party een 12 uur durend macrofeest over de hele wereld, dat begint in Cadiz en eindigt in Los Cabos.