21 juni 2024
Thumbnail voor Sani Resort opent bij het schitterende nieuws over de bekroning door reizigers

Sani Resort opent bij het schitterende nieuws over de bekroning door reizigers

Dit is een persbericht.

Sani Dunes werd zopas bekroond als derde beste Top Hotel in de Wereld in de TripAdvisor Travelers Choice Awards 2021. Sani Dunes opende in 2017 als het vijfde hotel van het exclusieve vijfsterren Sani Resort in het Griekse Chalkidiki. Sani Resort is bijzonder verheugd over deze derde plaats in de wereldranking voor beste hotels op basis van reviews van reizigers. Het nieuws komt bijzonder goed gelegen bij de heropening van Sani Resort vandaag 14 mei voor het zomerseizoen 2021 en na een moeilijk jaar voor allen en de toerismesector in het bijzonder.


Sani Resort heropent vandaag 14 mei en zorgt deze zomer voor een veilig verblijf van gasten in het Sani Sanctuary, een 100% geteste omgeving met de strengste normen voor veiligheid en hygiëne zoals beschreven in het #OnlyatSani Protocol. Om gasten gemoedsrust te geven, gelden flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden.

Het voortdurende streven naar uitmuntendheid van Sani Resort werd op het einde van 2020 ook al beloond met de titels van ‘World’s Leading Luxury Green Resort’ en ‘World's Leading Family & Beach Resort’ in de World Travel Awards voor de uitzonderlijke prestaties op het vlak van familie-aanbod en duurzaamheid.

Gasten mogen zich vanaf de opening vandaag in Sani Resort verwachten aan een nieuwe reeks innovatieve en opmerkelijke luxe-ervaringen in openlucht. Het Sani Sanctuary biedt oneindige mogelijkheden voor buitenactiviteiten, waaronder 7km natuurlijke zandstranden met blauwe vlag, meer dan 100 hectare beschermd moerasland, meer dan 20 km aan prachtige bospaden om op verkenning te gaan, en de privé-jachthaven Sani Marina met diverse zeiljachten om uit te varen. Voorts zijn de mogelijkheden eindeloos om buiten te eten, in de restaurants, maar ook in de privé-tuin, op het strand of op een intiem plekje in de natuur.

Nieuw in 2021: de Bear Grylls Survival Academy in Sani Resort
Als een vervolg op het succes van de Chelsea FC Football Academy, het Rafa Nadal Tennis Centre en het Sani Adventure Park, verwelkomt Sani Resort in 2021 de Bear Grylls Survival Academy. Sani Resort is het eerste luxeresort in Europa met dit avontuurlijke aanbod. Sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen zich wagen aan een indrukwekkend outdoor avontuur ontworpen door de wereldbekende Bear Grylls en overlevingstechnieken aanleren. Een deskundig team van instructeurs bezorgt families met deze uitdagingen een onvergetelijke ervaring in het natuurgebied van Sani Resort.

Nieuw in 2021: de Sani Triathlon Academy
De nieuwe triathlon en duathlon sportsessies van de Sani Triathlon Academy zijn nog een kans om in 2021 persoonlijke grenzen te verleggen en volop te genieten van de adembenemende natuurlijke omgeving van het Sani Sanctuary met zee, strand en bossen. Deze veilige, begeleide en gepersonaliseerde trainingssessies worden aangeboden in diverse combinaties van sporten met onder meer zwemmen, lopen en fietsen. Ideale buitenactiviteit voor een vakantie in de natuur, met mogelijkheden voor het hele gezin.
 
Little Guests
Families worden met extra service bedacht. De ‘Little Guests’ worden als prinsen en prinsessen verzorgd en geëntertaind door het volledig nieuwe ‘Little Guests Team’. Kinderen vanaf 4 jaar beleven met Sani Play uren speelplezier dankzij thematische activiteiten in de Kids Clubs en de Sani Academies, zoals onder meer ‘Eco Explorers’ rond duurzaamheid, ‘Sport’ met tennis in de Rafael Nadal Academy en tal van watersporten, voetbal in de Chelsea Football Academy, avontuur in de bomen in het Adventure Park en ‘Little Chef’, waar kinderen lekker leren koken met gezonde en verse ingrediënten.
 
Sani Suite Collection
In geheel Sani Resort wordt het comfort van de suites met 1, 2 of 3 aparte slaapkamers aangevuld met de doorgedreven gepersonaliseerde service van de Sani Suite Collection. Gasten krijgen een compleet gevoel van zorgeloosheid en ultieme luxe dankzij onder meer een persoonlijke conciërge, begeleiding bij vooraf boeken van restaurants en services, een voorbehouden zone met exclusieve service op het strand, tal van upgrades en attenties waaronder een Volvo-tour op het schiereiland met privé-chauffeur.