23 juli 2024
Thumbnail voor Verkoop gestart voor MSC World America, MSC Cruises’ toekomstige schip dat een nieuwe wereld van cruisen biedt

Verkoop gestart voor MSC World America, MSC Cruises’ toekomstige schip dat een nieuwe wereld van cruisen biedt

Dit is een persbericht.

Een nieuwe wereld van cruisen doet binnenkort zijn intrede in Miami en kan nu worden geboekt. MSC Cruises, het op twee na grootste en snelst groeiende cruisemerk ter wereld, heeft de verkoop geopend voor MSC World America. Het bijzondere LNG-aangedreven schip wordt het tweede vaartuig in de innovatieve World Class-serie van de cruisemaatschappij wanneer het in april 2025 in de vaart komt en laat gasten genieten van duurzaam cruisen met nieuwe, meeslepende en unieke ervaringen op zee.


MSC World America zal afvaren vanuit de gloednieuwe, ultramoderne terminal van MSC Cruises in PortMiami, die na voltooiing de grootste cruiseterminal in Noord-Amerika zal zijn. Tijdens haar eerste seizoen vaart het schip uitsluitend Caribische routes van 7 nachten. Dit geeft gasten de kans om enkele van de meest populaire bestemmingen ter wereld te bezoeken op een schip dat is ontworpen voor reizigers die graag meer van de wereld willen zien.

De routes van het schip zijn erop gericht om gasten zoveel mogelijk tijd te geven de diverse aanlegplaatsen te ontdekken. Alle cruises brengen een bezoek aan Ocean Cay MSC Marine Reserve — de prachtige privébestemming van MSC Cruises op de Bahama’s.

Beschikbare routes:

  • Oostelijke Caraïben: Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; San Juan, Puerto Rico; Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s
  • Westelijke Caraïben: Costa Maya en Cozumel, Mexico; Roatan, Honduras; Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s

Meer informatie over MSC World America vindt u hier.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “MSC World America wordt ons vierde nieuwe schip dat we in het Caribisch gebied zullen inzetten tijdens haar openingsseizoen. Dit vormt niet alleen onderdeel van ons streven om te groeien op de Noord-Amerikaanse markt, maar ook om onze nieuwste en meest innovatieve schepen naar de regio te brengen voor onze internationale gasten uit de hele wereld. Dit opwindende nieuwe schip zal zeker voor de ultieme cruise-ervaring in het Caribisch gebied zorgen wanneer het in de vaart wordt genomen.” 

MSC World America wordt geoptimaliseerd voor Noord-Amerikaanse cruises met nieuwe restaurants, bars, openbare ruimtes en ervaringen die zijn ontworpen om een echt gedenkwaardige cruise-ervaring te creëren. Aan boord komen verschillende culturen uit de hele wereld samen, terwijl elegant Europees design en Amerikaans comfort worden gecombineerd.

Een van de revolutionaire nieuwe ervaringen aan boord van MSC World America is The Harbor - een gloednieuwe buitenlocatie op dek 20 die speciaal ontworpen is voor kinderen en gezinnen om samen te komen, te spelen en te ontspannen. Deze nieuwe zone is slim ontworpen om alles wat nodig is voor een perfecte gezinservaring op zee samen te brengen in één prachtige en handige locatie. The Harbor combineert een grote verscheidenheid aan natte en droge avonturen en omvat activiteiten zoals een aquapark, interactieve waterpartijen, opwindende ervaringen en uitnodigende plekken om te ontspannen met heerlijke hapjes en koele drankjes. Door dit alles staat The Harbor garant voor de ultieme buitendag op zee.

The Harbor biedt enkele van de mooiste uitzichten over de oceaan en tal van mogelijkheden om op verkenningstocht te gaan en avonturen te beleven, zoals het ingewikkelde High Trail-parcours of de tokkelbaan. De kleintjes kunnen zich onder meer vermaken in de sensorische speelruimtes of de Harbor Lighthouse – een thematische speeltuin waar kinderen dol op zullen zijn.  The Harbor biedt leuke foodtrucks op zee met verleidelijke en gemakkelijke snacks en versnaperingen, zodat het hele gezin na een middag vol avontuur lekker kan ontspannen in een van de vijf verschillende verblijfsruimten met volop schaduwrijke en comfortabele zitplaatsen en een prachtig uitzicht op zee.

MSC Voyagers Club-leden die vóór 12 april 2023 boeken, ontvangen een boordkrediet van € 50. Ze zullen ook profiteren van hun gebruikelijke Voyagers Exclusives voordelen wanneer ze meer dan 12 maanden voor hun vertrek boeken, inclusief een 5%+5% korting, dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type Beleving en nog eens €50 boordkrediet. Zie de website voor de volledige voorwaarden.