25 juni 2024
Thumbnail voor Villas by Relais & Châteaux: een nieuwe collectie met vijfsterren service

Villas by Relais & Châteaux: een nieuwe collectie met vijfsterren service

Dit is een persbericht.

AMSTERDAM - Relais & Châteaux lanceert vandaag een online portfolio van meer dan 500 luxe villa’s die door groepen privé afgehuurd kunnen worden en waar men de persoonlijke service van een vier- of vijfsterren hotel krijgt. De collectie, die zorgvuldig is samengesteld volgens de hoge gastvrijheidsnormen van Relais & Châteaux, speelt in op de veranderende houding van de consument als gevolg van de pandemie, en zorgt ervoor dat gasten zich veilig en vertrouwd kunnen voelen om in deze huidige tijd te reizen.


De villa’s van Relais & Châteaux bieden een nieuwe visie op het verblijven in een luxe omgeving met een hoog service niveau. De accommodaties zijn allen onderworpen aan strikte criteria om ervoor te zorgen dat ze het waard zijn om te worden opgenomen in de nieuwe Villas by Relais & Châteaux collectie. De gastvrijheid service opties zijn volledig aanpasbaar aan de wensen van de gast. De villa’s van Relais & Châteaux onderscheiden zich in de rest van de branche door de onafgebroken aandacht en passie voor eten en drinken. De gasten krijgen gegarandeerd dezelfde service als in een Relais & Châteaux-hotel.

Het unieke karakter van Relais & Châteaux wordt weerspiegeld in de verschillende stijlen van elke villa. De collectie heeft meer dan 500 villa’s in 30 landen en dit aantal zal blijven groeien. De accommodaties bevinden zich op adembenemende natuurlijke locaties.

Relais & Châteaux hanteert opzettelijk strenge selectiecriteria om de kwaliteit en de privacy van de accommodatie te waarborgen, en garandeert voor alle villa’s een gevoel van ruimte en afzondering. Elke villa is exclusief te huur, heeft een eigen toegang en geen aangrenzende buren (met uitzondering van de villa’s in stadscentra). Elke villa heeft een minimale oppervlakte van 70m², speciale eetruimtes en terrassen groot genoeg om op te feesten. Veel accommodaties profiteren ook van extra functies, zoals privézwembaden, stranden, bubbelbaden en tennisbanen.

De lancering van de villa’s is een het ideale antwoord op de veranderende vraag van de consument. De collectie wil gasten meer controle geven over hun verblijf en vertrouwen geven in de veiligheid van de familie en vrienden met wie ze reizen. Met een verminderd enthousiasme voor lange vliegreizen door de huidige omstandigheden, en een grotere vraag naar verblijfsvakanties waar gasten zelfstandig naartoe kunnen reizen, biedt Villas by Relais & Châteaux gasten de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan zonder afbreuk te doen aan veiligheid of service.

Philippe Gombert, President van Relais & Châteaux: "De gasten van de Villas by Relais & Châteaux kunnen op hetzelfde niveau verfijnde service verwachten als wanneer ze in één van onze hotels zouden verblijven. Nu, meer dan ooit, hechten onze gasten waarde aan persoonlijke ruimte. Onze collectie van ongelooflijke villa's kan hen vertrouwen en gemoedsrust geven - zonder afbreuk te doen aan de gastvrijheid. De Villas by Relais & Châteaux zijn een essentieel onderdeel van ons vermogen om te ontwikkelen en te bloeien nu we verder beginnen te denken dan de pandemie."

Een mooi voorbeeld van het aanbod in de collectie is Villa Struyckenbergen van Landgoed Het Roode Koper in Ermelo met uitzicht op de heide en de herten.
Villa Struyckenbergen is één van de privé villa’s van Landgoed Het Roode Koper, dat drie kilometer verderop is gelegen. Aan de Stakenbergse heide, daar waar de schaapskudde van Elspeet graast en de heide overgaat in het Leuvenumse Bos. Het uitzicht vanuit deze villa op de heide is magnifiek en de omgeving biedt alles waar de Veluwe om bekend staat: uitgestrekte bossen, heideheuvels en vennen, zandverstuivingen, herten, wilde zwijnen en honderden vogels. Een prachtige plek voor een vakantievilla met wellness faciliteiten. Slechts een uur rijden vanaf Amsterdam en centraal op de Veluwe.

De luxe keuken is van alle moderniteiten voorzien en gescheiden van de sfeervol ingerichte woonkamer met elegante meubels en fijne zitbanken, een prachtige houten visgraat vloer en een erker met zicht op de tuin en de heide. Alle ruimten in het huis zijn voorzien van mechanische (buiten)luchtverversing en eikenparket, ook in de slaapkamers. Villa Struyckenbergen is geschikt voor maximaal 12-14 personen. Alle 6 kamers zijn voorzien van een eigen luxe badkamer met bad of douche, wastafel en toilet. Het bijgebouw heeft 2-4 extra slaapplaatsen, zeer geschikt als ‘eigen plek’ voor kinderen.

In een riant en modern gebouw naast de villa bevindt zich de wellness ruimte met luxe sauna. Extra bijzonder is de Whirlpool buiten, verscholen tussen de bomen, in alle privacy. Verkoelend tijdens de zomerse dagen of juist heerlijk warm op koudere winterdagen.

Het terras is zonnig gelegen en beschikt over comfortabel buitenmeubilair. Op een open plek in de tuin is de vuurplaats. Hier geniet u van een mooi avondvuur tijdens de borrel en de kinderen roosteren er marshmallows.

https://www.relaischateaux.com/us/netherlands/roodekoper-veluwe-leuvenum-ermelo

Relais & Châteaux
Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van 580 unieke hotels en restaurants over de hele wereld, eigendom van en uitgebaat door zelfstandige ondernemers - in de meeste gevallen families - verenigd door een passie voor hun vak en de wens om een authentieke band met hun gasten tot stand te brengen. Aanwezig op alle vijf continenten: van de wijngaarden van Napa Valley en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan. Het biedt een kennismaking met een levensstijl geïnspireerd door de plaatselijke cultuur en een unieke duik in de menselijke geschiedenis.  Relais & Châteaux nodigt reizigers uit alle hoeken van de wereld uit om te genieten van "heerlijke reizen", te proeven van de onnavolgbare levenskunst die geworteld is in elke lokale cultuur en om unieke en onvergetelijke ervaringen te delen. Relais & Châteaux-leden worden gedreven door de wens om de rijkdom en diversiteit van de keukens en gastvrijheid tradities over de hele wereld te beschermen en te promoten.

https://www.relaischateaux.com/us/villas/destinations

@relaischâteaux

#deliciousjourneys