19 september 2024
Thumbnail voor Live to Travel Event Vianen: ‘Een editie die je niet wil missen’

Live to Travel Event Vianen: ‘Een editie die je niet wil missen’

Over een week is het zover: dan vindt het Live to Travel Event plaats. Eveline de Waal, Master of Operations bij de touroperator, kijkt ernaar uit: "Dit wil je niet missen: van boeiende trainingen over unieke bestemmingen tot een avond vol verrassingen—het belooft een dag vol inspiratie en plezier te worden."

Het Van der Valk Hotel in Vianen wordt woensdag 25 september omgetoverd tot een plek waar reisagenten producttrainingen krijgen, gezellig kunnen netwerken en als klap op de vuurpijl kans maken op bijzondere prijzen. “Het belooft weer een hele leuke dag te worden”, vertelt de Waal. “We presenteren onze nieuwe brochures en het is natuurlijk een sociaal gebeuren tussen reisagenten, onze lokale agenten en het team van Live to Travel.”

Australië, Kenia, Tahiti en de Coockeilanden
Het programma bestaat uit twee delen. Tijdens het middagprogramma – dat om 14.00 uur begint- staan vier trainingen van lokale leveranciers op de planning: Australië, Kenia, Tahiti en de Cookeilanden. “We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid in Oceanië”, aldus de Waal. “Het is daarom leuk dat de Pacific-bestemmingen tijdens deze trainingen aan bod komen. Zo zijn Tahiti en de Cookeilanden bestemmingen die voor veel mensen minder bekend zijn, en dus is deze training de uitgelezen kans om er meer over te leren en al je vragen te stellen aan de vertegenwoordigers.” Ook over de iets bekendere bestemmingen Kenia en Australië valt nog genoeg te leren. “In Kenia ga je namelijk echt anders op safari dan landen in Zuidelijk Afrika. Tijdens deze training van een lokale DMC kun je daar veel over te weten komen. Op Australië is het dan weer lastig grip te krijgen vanwege de grootte en vele hoogtepunten. Tijdens de training kun je leren wat goede combinaties zijn ‘Down Under’, en wat haalbaar is om een mooie vakantie samen te stellen.”

Hoe leuk is het om te praten met onze lokale agenten uit Tahiti en Kenia?

Tijdens het avondprogramma staat na het diner een presentatie en een Travel Fair op de planning. Tijdens de presentatie presenteert Live to Travel de nieuwe brochure 'Afrika & Droomstranden'. Een klein tipje van de sluier? "In de nieuwe brochure Droomstranden - die we gisteren hebben binnengekregen- is Dubai opgenomen", verklapt de Waal alvast. "Verder kun je 's avond gezellig kennis maken met het team van Live to Travel, ons product en bijkletsen met collega’s en vertegenwoordigers. Hoe leuk is het om te praten met onze lokale agenten uit Tahiti en Kenia?”

Reisagenten gaan niet met lege handen naar huis, zo belooft de Waal. “Iedereen krijgt een goodiebag, en je maakt ’s avonds tijdens de tombola kans op een van de vele prijzen die we speciaal voor jullie hebben uitgekozen.”

Wil jij bij dit evenement aanwezig zijn? Aanmelden voor het evenement kan via de link.