19 september 2024
Thumbnail voor TUI Expert programma uitgebreid met drie reisbureaus

TUI Expert programma uitgebreid met drie reisbureaus

Het TUI Expert programma is onlangs uitgebreid met drie reisbureaus (’t Woerkums Reisbureau, Reisburo Cerimovic en TravelXL Reisburo van Oeveren). TUI organiseerde dinsdag voor de (nieuwe) medewerkers en eigenaren van de TUI Expert reisbureaus een dag op het hoofdkantoor in Rijswijk. Het doel van deze Expert dag was om de relatie tussen de TUI Expert kantoren en TUI verder te verstevigen.

“Naast een presentatie door Dimitri Joannides (Salesmanager TUI Nederland), namen meerdere afdelingen de bezoekers mee in allerlei interessante informatie over TUI en werd de tijd gebruikt om met elkaar het TUI Expert programma verder te verfijnen”, vertelt Vivian Heijnen van TUI. “De dag werd afgesloten met een rondleiding door het hoofdkantoor en een lunch met de TUI BENE Board leden Suzanne Goossen (Head of Retail Distribution TUI Nederland) en Arjan Kers (Managing Director TUI België en Nederland).”

Met het TUI Expert programma wordt de samenwerking tussen de TUI Expert reisbureaus en TUI versterkt op een aantal onderdelen. “In de etalages van de TUI Expert reisbureaus staan bijvoorbeeld narrow-casting schermen waarop TUI-aanbod wordt getoond en hebben de TUI Expert reisbureaus directe email en telefoonlijnen met het TUI Customer Services Center, Sales en Klantenservice.”

TUI verwacht in het najaar met een nieuwe groep potentiële reisbureaus het gesprek aan te gaan voor toekomstige uitbreidingen van het TUI Expert programma, zo laat de organisatie weten.