22 oktober 2024
Thumbnail voor AVIAREPS Around The World Roadshow: ‘Interessante mix van partners’

AVIAREPS Around The World Roadshow: ‘Interessante mix van partners’


Van 12 tot en met 14 strijkt de AVIAREPS Around The World Roadshow neer in de Benelux. We kijken met Yvonne Halderman, Sales Manager Benelux, vooruit naar dit evenement. “Dit jaar hebben we een extra mooie mix van interessante partners.”

“Vanuit de hele wereld komen partners op 12 november naar Nederland”, vertelt Halderman. “Vandaar ook meteen de naam van ons evenement: AVIAREPS Around the World.” Bezoekers mogen rekenen op een leerzame en gezellige avond. “Onder het genot van een hapje en een drankje praten we je bij over de laatste nieuwtjes en updates van de partners en kun je netwerken met branchegenoten. We hebben dit jaar in totaal bijna 40 partners, een mooie mix van airlines, bestemmingen, cruises, hotels, airport en Touroperators. Natuurlijk hebben we ook voor leuke Experience gezorgd”, aldus de Sales Manager. Als afsluiter natuurlijk de tombola waarin mooie prijzen te winnen zijn. “Aan wat voor prijzen je dan moet denken? Bijvoorbeeld tickets, hotel- en cruisevouchers, Fast lane & lounge acces en een aantal rijkelijk gevulde goodiebags.”

“Vanaf 18.00 uur zijn de agenten welkom”, gaat Halderman verder. “Om 19.00 beginnen we officieel met de opening van de beursvloer en kan er genoten worden van een ‘walking diner’. Om 21.30 beginnen we met de tombola. Rond 22.30 zullen we de avond afsluiten. Het concept is hetzelfde als voorgaande jaren maar we hebben dit jaar denk ik een extra mooie mix van interessante partners.”

Aanmelden voor het evenement via de link.