22 oktober 2024
Thumbnail voor Leerzame avond voor bezoekers van het Australia On Tour event in Amsterdam

Leerzame avond voor bezoekers van het Australia On Tour event in Amsterdam

AMSTERDAM - Gisteravond vond in Amsterdam in het Australische café DroversDog het event Australia On Tour plaats. Bezoekers werden verwend met typisch Australisch eten waarna werd gestart met presentaties van verschillende partijen. Jolanda de Koning van Apollo at Home en Erna la Lau, HolidayPlanners, doen namens Reisbizz.nl verslag. “Het was een leuke en leerzame avond.”


Tijdens de coronapandemie is het Aussie Specialist Program helemaal vernieuwd en hier werd tijdens het event in Amsterdam uitleg over gegeven. Ook vertelde Elmer Mesman van Qantas over de laatste ontwikkelingen binnen de luchtvaartmaatschappij.

Verder werden de deelnemers door een paar enthousiaste Australische dames bijgepraat over de nieuwe bezienswaardigheden in de omgeving van Sydney, de Northern territory, Adelaide en South Australia. Camperverhuurders Maui en Britz werden ook besproken en na afloop van het evenement kreeg iedereen de mogelijkheid om een camper van Maui te bekijken.

Na alle presentaties werd na een quiz de winnaar geprezen met vliegtickets voor twee personen naar Australië en vijf dagen camperverhuur. Sandra Vestjens van TUI at Home was de gelukkige winnaar.