26 oktober 2024
Thumbnail voor Zelfstandige reisondernemers starten eigen coöperatie: Travelizi

Zelfstandige reisondernemers starten eigen coöperatie: Travelizi

Elf onafhankelijke en zelfstandige reisondernemers hebben het initiatief genomen om nauwer te gaan samen werken. De ondernemers hebben daarom een coöperatie met de naam Travelizi opgericht.

Travelizi, de samenwerking van Reisbureau Traveleasy Geldrop, 't Woerkums Reisbureau, Reisbureau Baarle Nassau, Reisbureau ’t Gooi, Reisbureau Lanting, TravelBy Roessink, Reisbureau Oud-Beijerland, Bolderman reisburo's, Reisstudio Trips, TravelBy Marijke en Travelizi Haelen, wil de elf leden "ontzorgen op alle gebieden." De leden van de coöperatie zijn vrij om te kiezen welke producten zij afnemen.

De leden gaan gebruikmaken van een nieuwe huisstijl "met moderne kleuren en beeldmerken. Elke ondernemer heeft een andere naam en logo en toch is door de opzet en kleurstelling de samenwerking herkenbaar", aldus Travelizi.

Om het klantgevoel te versterken introduceert Travelizi de nieuwe naam ‘TravelBy’. Reisbureaus en zelfstandige reisadviseurs maken gebruik van deze merknaam door hier de eigen persoonsnaam aan toe te voegen. Bijvoorbeeld ‘TravelBy Minet’ of ‘TravelBy Marijke’.