15 juni 2024
Thumbnail voor Peter Lindhout: Voor een trip naar een exotisch oord pak ik midden in de nacht mijn boeltje

Peter Lindhout: Voor een trip naar een exotisch oord pak ik midden in de nacht mijn boeltje

Jij lijkt een echte levensgenieter. Wat doe jij om goed voor jezelf te zorgen?
“Een levensgenieter en Bourgondiër ben ik zeker. Sinds ik 10 jaar geleden voor mijzelf ben begonnen bij de Travel Club probeer ik zoveel mogelijk presentaties en evenementen te bezoeken. Als ZRA werk je vaak alleen en is het anders werken dan op een kantoor met een heel team om je heen. Daarnaast heb ik heel veel gereisd de laatste jaren. Niet alleen de studiereizen, maar ook veel trips met kleine clubjes en vrienden. Elke reis is anders en weer een belevenis. Er waren afgelopen jaar weinig maanden dat er geen trip gepland stond. Dus ja, je kunt me een echte levensgenieter noemen.”

Je bent lid geworden van de Reisbizz Society. Zou je drie punten kunnen noemen die je als meerwaarde van de society zou willen ervaren?
Netwerken is in onze branche enorm belangrijk. Niet alleen de collega’s, maar ook met de leveranciers en omliggende organisaties, zoals media, moeten we niet onderschatten. Er verandert zoveel. Het afgelopen jaar ben ik verhuisd van de drukke Randstad naar het Pittoreske Plaatske Asperen (vlakbij Gorinchem). Ik zag leuke berichten voorbij komen van de Reisbizz Society, de groei en het ontstaan van deze nieuwe society. Ik ben benieuwd hoe de invulling gaat zijn. Ik laat me graag verrassen.”

Je bent als man vaak in de minderheid tijdens events in de reisbranche, wat kunnen we doen om meer inspirerende mensen zoals jij bij de society te krijgen?
“Dat klopt. Sinds 1979 werk ik al in de reisbranche en ik ben niet anders gewend dat ik als man in de minderheid ben. Ik denk dat hoe meer de club zal groeien dat ook steeds meer interessante mannen zich zullen aanmelden. Ik neem daarin graag het voortouw.”

Hoe vaak bezoek je events en presentaties? En waar baseer je jouw keuzes op?
“Ik selecteer deze zelf en kijk welke organisatie of bestemmingen voor mij interessant zijn. Voor mij zijn dat met name de 3 volgende specialiteiten. Denk hierbij aan verre bestemmingen, luxe bestemmingen en cruises. En ja, ik ben er regelmatig te vinden. Zeker wel 2 à 3 keer per maand.”

Waar maken we jou voor wakker? Een natuurreis met fotograaf Jimmy Nelson of een ontmoeting met Max Verstappen?
“Haha. eigenlijk voor geen van beide. Jimmy Nelson heb ik inmiddels al 2 keer persoonlijk mogen ontmoeten. En Max? Nee, die is al genoeg in het nieuws. Waar je me wel voor wakker kunt maken, want dat is dat waarschijnlijk jouw volgende vraag. Is een business trip, studiereis, beurs of andere trip naar een verre exotische bestemming. Dan pak ik mijn boeltje en ga zo mee.”

Meld je aan voor ons eerste Reisbizz Society Event
Wil jij net als Peter ook aanwezig zijn bij ons eerste event? Meld je dan hier aan.

Niet alleen beloven we jou een interessante en leerzame middag, maar maak je ook nog eens kans op het winnen van 2 tickets naar Madrid.Recente berichten