16 september 2024
Thumbnail voor Actieve vakanties in de lift: Active On Holiday ziet omzet verdubbelen

Actieve vakanties in de lift: Active On Holiday ziet omzet verdubbelen

Onder leiding van Edwin Schollen en Cindy Langbroek, zowel in hun werk als privé partners, biedt Active On Holiday een breed scala aan wandel-, fiets- en vaar/fietsreizen door heel Europa. Na de start gooide corona al snel roet in het eten, maar nu is er een verdubbeling in de omzet te zien. Reisbizz sprak de twee actievelingen over de reisorganisatie die in de lift zit.

Toen het coronavirus om zich heen greep, ontdekten veel mensen opnieuw het plezier van buiten zijn, omdat wandelen en fietsen vaak de enige toegestane activiteiten waren. Veel mensen hebben dit herontdekt als een fijne manier om te ontspannen en actief te blijven. Vooral jongeren, die normaal misschien minder geneigd waren om voor een wandel- of fietsvakantie te kiezen, hebben deze vorm van vakantie nu omarmd.

Voor 2025 verwacht de organisatie verdere groei in Slovenië, Kroatië, Portugal en Engeland, met een stijgende vraag naar de vaar-fietsreizen. Deze vakanties, waarbij je hotel letterlijk met je meevaart, bieden een zorgeloze en unieke reiservaring met dagelijks nieuwe avonturen. "De ‘wauw-factor’ van deze combinatie trekt een ander publiek dan de traditionele riviercruises, en de populariteit blijft stijgen", volgens Edwin en Cindy.

Active On Holiday heeft nog grote dromen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan nu het hele verhaal met Edwin Schollen en Cindy Langbroek in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.