19 juni 2024
Thumbnail voor AIDA Cruises organiseert 90s Super Cruise met live optredens

AIDA Cruises organiseert 90s Super Cruise met live optredens

ROTTERDAM - Reis september 2022 terug naar de 90s aan boord van de AIDAsol tijdens een cruise van Rotterdam naar Hamburg en andersom, samen met de sterren uit de jaren 90. Meer dan twintig artiesten zorgen vier avonden lang voor het entertainment met openluchtconcerten tijdens de cruise van rederij AIDA Cruises.


Op 7 september begint de 90s Super Cruise in de havenstad Hamburg. Overdag begint de reis met het ontdekken van de havenstad waarna ’s avonds gasten aan boord gaan van de AIDAsol. De tweede dag wordt doorgebracht op zee met een programma vol entertainment. Dag drie staat in het teken van havenstad Rotterdam waarna ’s avonds terug aan boord de 90s cruise verder gaat terug naar Hamburg. Voor reizigers die vanuit Rotterdam naar Hamburg willen reizen, begint de reis op deze dag.

Naast de avondshows zal de 90’s Super Cruise ook overdag beschikken over een gevarieerd voorprogramma. Handtekeningsessies, sportcursussen met de sterren en bekende spelshows uit de jaren 90 zorgen voor genoeg entertainment. Ook zwembadfeesten en clubbing zullen dagelijks plaatsvinden op het pooldeck.

Optredens
Op de route van Hamburg naar Rotterdam treden de eerste avond Dr. Alban, Captain Jack, Culture Beat en Mr. President op. Tijdens de tweede avond zijn er liveacts van Pharao, Masterboy, Oli P., en Haddaway. Op de weg terug vanuit Rotterdam zorgen ’s avonds Fun Factory, East 17, Lonna en 2 Unlimited voor het entertainment. De laatste avond maken Rednex, SNAP, Twenty 4 Seven en Magic Affair hun opwachting.

Gasten kunnen vanaf 449 euro per persoon een binnenhut boeken tijdens de 90s Super Cruise met vertrek vanuit Hamburg op 7 september 2022 of met vertrek vanuit Rotterdam op 9 september. De cruise is onder andere te boeken bij Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel.