11 mei 2024
Thumbnail voor Air Canada organiseert wintersportevenement voor de reisagent in SnowWorld: ‘Banff en Lake Louise in de spotlight’

Air Canada organiseert wintersportevenement voor de reisagent in SnowWorld: ‘Banff en Lake Louise in de spotlight’

ZOETERMEER - Air Canada organiseert op 21 juni a.s. een wintersport evenement in SnowWorld in Zoetermeer. Reisagenten kunnen tijdens het evenement presentaties over wintersport in Canada bijwonen. Daarnaast is er een gezellige netwerkborrel met diner en kunnen geïnteresseerden een uur skiën in SnowWorld.


Onder de reisagenten die aanwezig zijn tijdens het evenement wordt een wintersportvakantie voor twee personen naar Banff verloot.

“Tijdens de presentaties belichten wij de mogelijkheden voor wintersport in Canada, met name richting Banff en Lake Louise. De combinatie van sneeuwzekerheid, de ultieme poedersneeuw en het gebrek aan drukte bij de liften en op de skipistes maakt Canada namelijk ideaal voor een wintersportvakantie. Deze boodschap willen wij graag overbrengen aan reisagenten”, meldt Wim Jaap Berkhout, Sales Manager van Air Canada in Nederland.

De luchtvaartmaatschappij organiseert het evenement in samenwerking met Travel Trend, Fly to the West en UStravel.nl/Canadatravel.nl. Ook partners uit de skigebieden in Canada zijn aanwezig, zoals Banff Lake Louise Tourism, Canadadream en Skibig 3.

Ontvangst is om 16:00 uur, het programma eindigt om 22:00 uur. Geïnteresseerde reisagenten kunnen zich aanmelden via de link.