19 april 2024
Thumbnail voor Airtrade en D-reizen slaan handen ineen: losse vliegtickets te koop via website D-reizen

Airtrade en D-reizen slaan handen ineen: losse vliegtickets te koop via website D-reizen

Via de website van D-reizen zijn sinds deze maand ook losse vliegtickets te boeken. Hiervoor heeft D-reizen de handen ineen geslagen met technologiebedrijf Airtrade. Dat laten Jeroen Martron (CEO Airtrade) en Anet Huzen en Femke van Tilburg (Directors Retail D-reizen) vrijdag weten.

Tot nu toe was het op de D-reizen website alleen mogelijk om vliegtickets te boeken in combinatie met een hotel. Wel konden er al losse tickets worden geboekt in de fysieke reisbureaus.

Om een 'one-stop-shop-ervaring' voor klanten te creëren, sloeg D-reizen de handen ineen met Airtrade. Airtrade is specialist én marktleider als het gaat om online boekingsplatforms voor vliegtickets.

Flight-Only boekingstool
Voor D-reizen richtte Airtrade een gepersonaliseerde Flight-Only boekingstool op, waar klanten zelf vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen vergelijken, en deze zo voor de beste prijs kunnen boeken. “De gebruiksvriendelijke tool, het ruime aanbod en de scherpe tarieven zullen garant staan voor een naadloze boekingservaring”, laat D-reizen weten.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met D-reizen aan te gaan en hen te ondersteunen bij het verrijken van hun online dienstenaanbod met onze Flight IBE," zegt Jeroen Martron, CEO bij Airtrade."

Ook D-reizen is enthousiast over deze samenwerking. “Geweldig, dat we zowel op de website als vanuit onze winkels potentiële klanten naar deze intuïtieve module kunnen verwijzen. Gemakkelijk en gericht zoeken binnen een breed aanbod van scherp ingekochte vliegtickets.” Aldus Anet Huzen en Femke van Tilburg, Directors Retail.