3 maart 2024
Thumbnail voor Anders dan Anders: Bijzonder overnachten in het Spaanse Navarra

Anders dan Anders: Bijzonder overnachten in het Spaanse Navarra

Of je nu inkoper of reisagent bent, soms wil je wel eens iets anders dan anders in je aanbod hebben. Krijg jij vaak de vraag naar bijzondere of extreme plekjes op de wereldbol? Houd dan de nieuwe rubriek ‘Anders dan Anders’ in Reisbizz Magazine in de gaten. Deze maand in de sportlight: Hotel Aire de Bardenas.

Dit hotel in het Spaanse Navarra is letterlijk als een oase in de woestijn en ligt “in the middel of nowhere”, aldus hun eigen site. Wij weten dat het tussen Madrid en Barcelona ligt, en wel in het natuurpark Bardenas Reales. Of je hier nu kiest voor een verblijf in een cube of een bubble, bijzonder is het. De sterrenhemel, het landschap, de volle maan en de afwezigheid van lichtvervuiling zijn standaard USP’s die horen bij dit hotel.

Aire de Bardenas is daarnaast vooral geliefd om haar looks: het hotel heeft sinds 2008 maar liefst 36 internationale awards gewonnen. Onder andere op gebied van architectuur, interieur, fotografie en, Tourism and Design. Hier verblijf je doorgaans een dag of drie tijdens je rondreis door het noorden van Spanje. Bilbao ligt op een kleine 2,5 uur rijden, Barcelona ligt een uurtje verder weg.

Wil je meer weten over deze bijzondere accommodatie en inspiratie voor een route in de regio? Lees dan de hele ‘Anders dan Anders’ rubriek in de Spanje & Portugal Special in Reisbizz Magazine.