28 februari 2024
Thumbnail voor Auto’s Sunny Cars te huur via Corendon: ‘Veelbelovend’

Auto’s Sunny Cars te huur via Corendon: ‘Veelbelovend’

Sinds het nieuwe jaar zijn Corendon en autoverhuurspecialist Sunny Cars een samenwerking aangegaan. De touroperator verhuurt nu de all-in auto’s van de autoverhuurspecialist op alle vakantiebestemmingen.

Dat maken de twee bedrijven bekend in een statement. De eerste boekingen zijn volgens Rik Sluiter, Key Account Manager bij van Sunny Cars, al gemaakt. “Niet alleen via de website van Corendon kan ons product geboekt worden, ook bij Stip Reizen en ByJune. Zeker het laatste merkt sluit perfect bij ons aan, een reis waar de huurauto inclusief is. We kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking en een veelbelovend jaar.”

Mike Booijen, Ancillary Manager bij Corendon is naar eigen zeggen heel tevreden over de samenwerking. “We zijn ontzettend blij met de samenwerking die Corendon en Sunny Cars recent met elkaar zijn gestart. Niet alleen kregen we steeds meer vraag naar Sunny Cars vanuit de markt, maar ook van directe collega’s. Dat geeft denk ik wel aan hoe breed de all-in autohuurformule van Sunny Cars gewaardeerd wordt.”