15 april 2024
Thumbnail voor AVIAREPS vertegenwoordigt cruisemaatschappij Plantours in Benelux en Scandinavië

AVIAREPS vertegenwoordigt cruisemaatschappij Plantours in Benelux en Scandinavië

De Duitse cruisemaatschappij Plantours heeft AVIAREPS aangesteld als sales-en marketing representative. AVIAREPS gaat een uitgebreid marketing- en salesplan opstellen en uitvoeren om Plantours en hun aanbod te promoten in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg en Nederland

.

AVIAREPS heeft naar eigen zeggen een sales-en marketingstrategie ontwikkeld voor Plantours. “Deze omvat een marktanalyse, deelname aan reisbeurzen, het uitzetten van persactiviteiten, maandelijkse rapportages en algemene ondersteuning voor Plantours”, laat AVIAREPS weten. "Met als doel de ticketverkoop van Plantours te verhogen en cruiseschepen onder de vlag van Plantours top-of-mind te houden voor reizigers."

Plantours biedt hoogwaardige rivier-en oceaan cruises aan. Momenteel omvat hun vloot zes rivierschepen die door Europa varen en de MS Hamburg; een oceaan-cruiseschip voor Duitstalige klanten die wereldwijde reizen aanbiedt. Door de benoeming van AVIAREPS kan Plantours haar aanwezigheid uitbreiden naar de markt in de Benelux en Scandinavië.