7 september 2024
Thumbnail voor BBI Travel breidt uit naar Scandinavische wintersportgebieden vanaf Groningen Airport Eelde

BBI Travel breidt uit naar Scandinavische wintersportgebieden vanaf Groningen Airport Eelde

GRONINGEN - In navolging op het succesvolle eerste seizoen van BBI Travel naar Scandinavian Mountains Airport - aanvlieghaven voor de skiresorts Trysil (Noorwegen), Sälen, Stöten en Kläppen (Zweden) - biedt de reisorganisatie vanaf 24 december a.s. ook Östersund/Åre Airport in Midden-Zweden aan. Hiervoor vliegt de reisorganisatie met een groter type toestel van Transavia.


BBI Travel beperkt de groei niet alleen tot de bestemmingen in Scandinavië. Naast vertrek vanaf Groningen Airport Eelde zullen de twee Zweedse luchthavens ook met vertrek vanaf Schiphol worden aangeboden. “Voor sommige van onze partner-reisorganisaties (zoals Voigt Travel uit Naarden) was vertrek vanaf Amsterdam een belangrijk punt”, aldus BBI Travel directeur Henk van der Kooi. “Door deze bestemmingen nu ook vanaf Schiphol aan te bieden, spelen we in op deze wens en hopen we onze mooie wintersportbestemmingen nog breder te kunnen aanbieden.”

Östersund ligt ten opzichte van Scandinavian Mountains, verder noordwaarts in Zweden. Östersund is niet alleen aanvlieghaven voor de skigebieden Åre en Vemdalen, maar heeft zelf - volgens BBI Travel -  met het Winterpark en goede schaatsroutes over het meer Storsjön veel te bieden.

Gratis parkeren
Vanaf 24 december 2022 vliegt BBI Travel wekelijks met Transavia vanaf Schiphol en Groningen Airport naar Scandinavian Mountains Airport en Östersund/Åre Airport. BBI Travel houdt de bagage inclusief en ook een skiset, die bij boeking door te geven is, kan gratis worden meegenomen. Bij vertrek vanaf Groningen Airport is ook het parkeren gratis.