16 juni 2024
Thumbnail voor BungalowSpecials reikt awards uit aan vakantieparken

BungalowSpecials reikt awards uit aan vakantieparken

HAARLEM - Vakantiepark De Eikensingel in het Gelderse Uddel is uitgeroepen tot ‘Beste vakantiepark van Nederland’. Vakantieparkvergelijker BungalowSpecials heeft deze en andere awards uitgereikt aan de winnaars.


Ook Droomparken viel in de prijzen en werd bekroond tot ‘Beste keten van Nederland.’ Daarnaast werden er awards uitgereikt voor het meest kindvriendelijke park en het park met de beste omgeving om te fietsen en te wandelen.

De BungalowSpecials Awards zijn publieksprijzen gebaseerd op beoordelingen van gasten die in 2020 op een van de parken verbleven. Voor de award voor beste keten is gekeken naar het gemiddelde reviewcijfer van alle vakantieparken die bij Droomparken zijn aangesloten.

De Eikensingel in Uddel sleepte met een 9,0 de Award voor ‘Beste vakantiepark van Nederland’ in de wacht. Hof van Salland in Hellendoorn werd tweede (8,7) gevolgd door Droompark Molengroet in Noord-Scharwoude (8,6).  

In de categorie ‘Beste keten van Nederland’ ging de eerste prijs naar Droomparken, die won met een gemiddelde beoordeling van 7,9. RCN Vakantieparken werd met een cijfer van 7,9 tweede. Omdat Droomparken meer beoordelingen had, werd die keten uitgeroepen tot winnaar. EuroParcs werd derde met een gemiddelde beoordeling van 7,6.

Meest kindvriendelijke vakantiepark
1) Vakantiepark De Twee Bruggen (Winterswijk) 8,5
2) Molecaten Park De Leemkule (Hattem) 8,4
3) Marveld Recreatie (Groenlo) 8,4

Beste omgeving om te fietsen en wandelen
1) De Rimboe & De Woeste Hoogte (Hoenderloo) 9,2
2) Landal De Waufsberg (Noorbeek) 9,1
3) Landschapspark Striks Erve (IJhorst) 9,3