11 mei 2024
Thumbnail voor Corendon lanceert luxe label ‘Premium Platinum’ tijdens Masters Expo

Corendon lanceert luxe label ‘Premium Platinum’ tijdens Masters Expo

BADHOEVEDORP - Corendon lanceert tijdens de Masters Expo in de Rai in Amsterdam een nieuw luxe label genaamd ‘Premium Platinum’. Dit label wordt toegekend aan de allerbeste vijfsterrenhotels in het assortiment van de reisorganisatie. Veertien hotels en resorts vallen onder dit nieuwe label doordat zij volgens Corendon uitblinken in gastronomie, ligging en stijl.


De hotels binnen ‘Premium Platinum’ worden door de inkopers van Corendon geselecteerd op basis van kwaliteit, gastvrijheid, uitmuntende service, luxe en hoogste klantenbeoordeling. Atilay Uslu, oprichter van Corendon, overhandigde tijdens de Masters Expo het nieuwe Corendon magazine met daarin het aanbod van het nieuwe label aan Yves Gijrath, CEO en oprichter van de Masters Expo. “Met de toevoeging van dit label vergemakkelijkt Corendon de zoektocht voor klanten die echt op zoek zijn naar ultieme luxe. We hopen dit aanbod snel uit te breiden naar meer”, stelt Uslu.

Luxe faciliteiten
Bestemmingen die een hotel of resort uit het ‘Premium Platinum’ hebben, zijn onder andere Dubai, Egypte, Griekenland, Indonesië, Portugal, Spanje en Turkije. “In het aanbod zijn de meest luxe suites met privézwembad of jacuzzi te vinden. Hotels hebben een fenomenaal uitzicht vanaf het rooftop terras of een superieure locatie direct aan het strand. In Dubai ligt het Armani hotel in het hoogste gebouw van de wereld: de Burj Khalifa. In hotel Atlantis the Palm is het Lost Chambers Aquarium te vinden, een van de grootste aquariums ter wereld. In de Ikos hotels hebben Michelinsterren-chefs de menu’s met zorg samengesteld en het Maxx Royal Kemer hotel biedt zelfs een helikopterservice”, aldus Corendon.

Atilay Uslu overhandigde tijdens de Masters Expo het nieuwe Corendon magazine aan Yves Gijrath