19 april 2024
Thumbnail voor D-reizen leveranciersdag: ‘Connecting Worlds’

D-reizen leveranciersdag: ‘Connecting Worlds’

LELYSTAD - In het luchtvaartmuseum Aviodrome vond afgelopen zondag de leveranciersdag ‘Connecting Worlds’ van D-reizen plaats. Collega’s van de reisorganisatie vanuit het hele land kwamen samen om elkaar en leveranciers te ontmoeten om elkaar te inspireren.


Michelle de Wit, Chief Retail Officer, opende het evenement en trapte af met een korte terugblik over de afgelopen maanden en het “succesvolle” hoogseizoen dat nog volop bezig is. “Een groot gevoel van trots overheerst”, aldus De Wit. Tijdens het evenement werden verschillende awards uitgereikt. De award voor team of the year werd uitgereikt aan team Beuningen. De award voor personality of the year werd gewonnen door Christel Bouman. Daarna gingen de medewerkers in groepjes uiteen en bezochten zij de verschillende leveranciers die aanwezig waren.

Tijdens de bezoeken aan de leveranciers werden de medewerkers uitgedaagd goed op te letten. ’s Avonds werd hun kennis getest tijdens een pubquiz waarbij prijzen gewonnen konden worden.  Onder het genot van een hapje en een drankje werd de dag afgesloten met de vrolijke noten van de Dames Draaien Door.