16 september 2024
Thumbnail voor Daniël Kruithof gaat bij MSC Cruises voor langdurige samenwerking met reisagent: ‘Volledig toegewijd aan hun succes’

Daniël Kruithof gaat bij MSC Cruises voor langdurige samenwerking met reisagent: ‘Volledig toegewijd aan hun succes’

Daniël Kruithof is sinds 2014 verknocht aan het cruisen. Hij startte een carrière in de branche en cruiset gemiddeld twee keer per jaar als vakantie. Na gewerkt te hebben bij verschillende rederijen, is Daniël 1 juli gestart bij MSC Cruises. In de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine vertelt hij in de SalesTalk over zijn functie en het product.

Tijdens zijn studie liep Daniël stage bij een touroperator waar hij na zijn opleiding nog een tijd bleef hangen. In 2015 begon zijn carrière in de cruisebranche. “Ik startte bij Holland America Line en Seabourn en hield me bezig met de Europese markt. In de coronaperiode nam ik afscheid en in de zomer van 2022 werd ik vervolgens gevraagd bij Explora Journeys als Business Relationship Expert Benelux. Dit is het luxe reismerk binnen de MSC Group en het was erg gaaf om dit nieuwe merk te lanceren op de markt.”

Sinds 1 juli is Daniël gestart bij MSC Cruises. Hij is het aanspreekpunt voor de reisagent in commercieel opzicht. Hiervoor is hij voornamelijk onderweg. “Dagelijks bezoek ik reiskantoren om hen kennis te laten maken met de rederij. Daarnaast geef ik trainingen die betrekking hebben op ons product of het gebruik van ons reserveringssysteem. Het bezoeken van events is ook een belangrijk onderdeel van mijn werk.”

Leukste branche
Wat Daniël het meeste aanspreekt in zijn nieuwe functie? “Laat ik voorop stellen dat de reisbranche de leukste branche is om te werken”, zegt hij stellig. Vertellen over het MSC-product doet Daniël graag. “Ik ben trots om deel uit te mogen maken van zo’n mooi familiebedrijf. Niets is leuker om dat met mijn enthousiasme uit te mogen dragen. Cruisen is mijn passie waardoor dit niet als werk voelt, maar eerder een hobby. Het contact met de reisagent vind ik heel erg leuk. Ik ga voor een langdurige samenwerking en ben volledig toegewijd aan hun succes.”

Wil je meer weten over Daniël of welke tips hij heeft voor de reisagent? Lees dan de hele SalesTalk in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.