24 juni 2024
Thumbnail voor De wereld verkennen met het cruiseaanbod van TUI: ‘Dromen met je ogen open’

De wereld verkennen met het cruiseaanbod van TUI: ‘Dromen met je ogen open’

RIJSWIJK - Per schip de wereld verkennen, eigenlijk is dat waar een cruisevakantie om gaat. Zowel op grootschalige als kleinschalige wijze heeft TUI een aanbod cruises waar je bij weg kunt dromen. In de Cruise Special van het Reisbizz Magazine licht TUI hun rivier- en droomcruises uit. “Onderweg zie je veel verschillende bestemmingen.”


Een riviercruise is volgens TUI een heel ontspannen manier van vakantie vieren, want je hut vaart met je mee. Je hoeft je koffer maar één keer uit te pakken, onderweg zie je veel verschillende bestemmingen en het schip ligt veelal op loopafstand van het centrum aan. “Ideaal voor de reislustige senior klant die veel wil zien, en gemak en comfort hoog in het vaandel heeft.”

Zo kunnen reizigers aan boord van het 4-sterren schip MS Dutch Largo mooie riviercruises maken. “Dit gezellige schip met veel daglicht brengt je klant naar de mooiste bestemmingen langs de rivieren. De 73 buitenhutten zijn verdeeld over 3 dekken. De hutten op het bovendek hebben een raam dat geopend kan worden. Opvallend zijn de comfortabele hutten met ruime badkamers. Het comfort van een modern hotel, maar dan op het water.”

Unieke vaarroutes met de cruiseschepen
Maar ook voor reizigers die een vakantie willen beleven op een groter schip kan TUI het nodige bieden. “In het najaar vertrekken veel cruiseschepen van de Middellandse Zee naar hun winterbestemming. Dit leidt tot unieke vaarroutes naar bijvoorbeeld de Emiraten, Zuid-Amerika of het Caribisch gebied. De routes naar deze bestemmingen zijn de ideale manier om in alle rust, luxe en comfort nieuwe plekken te ontdekken. En dát zonder jetlag.”

Ook per cruiseschip kom je op locaties waar je anders niet snel komt. “Wat dacht je van het Panamakanaal of de sluizen in het Suezkanaal? Op jouw route vanaf de Middellandse Zee naar de Emiraten toe passeer je in Egypte het imposante sluizencomplex in dit kanaal. Vanaf het dek heb je mooi zicht op alles wat er zich afspeelt om dit gevaarte er doorheen te loodsen. Een echte bucketlistreis is een tocht door de sluizen in het Panamakanaal.”

Wil jij meer weten over het cruiseaanbod van TUI en tips van de productmanagers zelf? Lees dan de artikelen over de rivier- en droomcruises in het laatste Reisbizz Magazine.