11 mei 2024
Thumbnail voor De winter in beeld met de Jong Intra Vakanties

De winter in beeld met de Jong Intra Vakanties

RIDDERKERK - Diverse landschappen in de Alpenlanden zijn in de winter vaak bedolven onder een deken van spierwitte sneeuwvlokken. Het kerst- en winterreizen programma van de Jong Intra Vakanties biedt vele mogelijkheden om ontspannen op reis te gaan tijdens de feestdagen of in de wintermaanden. In de Winterbeleving Special van Reisbizz Magazine vertelt de reisorganisatie hierover.


Kerstmarkten bieden een sfeervolle ambiance, kerst gerelateerde producten en diverse attracties. "Typische kernmerken zijn houten kraampjes met ambachten, kerstversieringen en eten en drinken. Glühwein, bratwurst en gebak zijn favoriet. Maar er is nog veel meer amusement en hierdoor geliefd voor het winkelen van cadeaus en quality time met familie en vrienden. Populaire locaties zijn Wenen, Keulen, Neurenberg en Brussel. Ideale bestemmingen voor een korte busreis in de advent periode", aldus de Jong Intra Vakanties.

Kerst riviercruise
Een uitzicht over een eindeloos golvende rivier bij het genieten van onbezorgde feestdagen. "Tijdens een geheel verzorgde kerstcruise wordt genoten van sfeervolle dagen gevuld met diverse activiteiten in verschillende steden in Nederland, België en Duitsland. De steden zijn omgetoverd tot prachtig versierde kerstbestemmingen met sfeervolle kerstverlichting en levendige kerstmarkten."

Nieuw in het aanbod van de Jong Intra Vakanties zijn de reizen in november naar Hamburg waarbij een bezoek aan één van de concerten van André Rieu is inbegrepen. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest en vele internationale solisten pakt André Rieu groots uit met zijn nieuwe shows.

Wil je meer winterinspiratie van de Jong Intra Vakanties? Lees dan het hele artikel in de Winterbeleving Special van Reisbizz Magazine.