3 maart 2024
Thumbnail voor Derde editie VvKR Online Reisbeurs over kleinschalig reizen

Derde editie VvKR Online Reisbeurs over kleinschalig reizen

COTHEN - Van maandag 19 april tot en met zondag 25 april vindt de derde editie van de VvKR Online Reisbeurs plaats. Deze wordt gehouden door ruim twintig reisspecialisten, die verenigd zijn in de branchevereniging VvKR. Op de reisbeurs nemen de reisspecialisten je mee naar hun favoriete stekjes.


“Na de succesvolle edities in januari en maart was de animo onder leden voor een derde editie groot. Kleinschalig reizen, ver weg van de grote toeristenstroom met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen heeft absoluut de toekomst. Dit is dus hét moment om mensen deze fantastische manier van reizen te presenteren,” vertelt Willem Linders namens de VvKR.

Volgens Linders weten de kleinschalige reisspecialisten alles van hun bestemming of themareizen en worden veel van de reizen op maat gemaakt. Sommige van de reisorganisaties zijn gespecialiseerd in één land en hebben van dat land een enorm uitgebreide kennis. Andere reisorganisaties bieden themareizen aan, zoals camperreizen, woestijnreizen of noorderlicht vakanties. “Voorpret is vaak net zo belangrijk als de reis of vakantie zelf”, weet Linders. “Tijdens deze VvKR Online Reisbeurs kan je alvast wegdromen en informatie krijgen over jouw bestemming.”

Meer informatie over het programma en deelname aan de online reisbeurs is te vinden op de website van de VvKR.