11 mei 2024
Thumbnail voor Diana Nohlen bezocht Paradera Park Aruba: ‘Je voelt je direct heel erg welkom’

Diana Nohlen bezocht Paradera Park Aruba: ‘Je voelt je direct heel erg welkom’

ORANJESTAD - Diana Nohlen, TravelXL@Home, heeft al heel wat van de wereld mogen zien, zowel binnen als buiten Europa. Vorig jaar bezocht ze voor het eerst in Aruba, waar ze deels verbleef in Paradera Park Aruba. Monique Peereland, vertegenwoordiger van het kleinschalige logeeradres op Aruba, ging in het nieuwe Reisbizz Magazine met Diana in gesprek over haar beleving op het eiland.


Diana ging vorig jaar pas naar Aruba omdat ze een clichébeeld van het eiland had; een Amerikaans eiland met veel hoogbouw. “Het kan niet anders dan dat dit toch van invloed is geweest en dus de reden waarom ik niet eerder op Aruba ben geweest. In coronatijd heb ik vooral geïnvesteerd in reizen en ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten. Ik wilde dit ook vooral naar mijn klanten uitstralen.” Bonaire bezocht ze kort daarvoor en Curaçao kent ze al goed, dus werd het Aruba. “Het moest er een keer van komen.”

Paradera Park Aruba

En hoe is je ervaring nu je er bent geweest?
“Het was een eyeopener, wat een leuk eiland! Ondanks dat het niet zo groot is, is de afwisseling van accommodaties vooral wat mij zo enthousiast maakt. Het clichébeeld dat ik had is er wel, maar dat is maar een klein gedeelte, want er is echt zoveel meer. De stranden zijn, dat weet iedereen, prachtig. Maar de combinatie met de relaxte bevolking en de vele leuke en mooie plekken die ik gezien heb, maken het nog aangenamer.”

Haar verblijf in Paradera Park was een aangename verrassing. “Debby en Henk, de eigenaren, zijn echt van toegevoegde waarde voor de gasten. Je ziet ze misschien niet de hele dag, maar ze zijn er altijd als je ze nodig hebt. De gastvrijheid staat hier als een huis. De accommodatie straalt ook helemaal uit wie Debby en Henk zijn. De sfeer is gastvrij en intiem, je voelt je direct heel erg welkom. Je ziet dat aan alles veel liefde en aandacht is besteed. Een prachtig onderhouden tropische tuin met gezellig zithoekjes, hangmatten en mooie ligbedden bij het zwembad.”

Wil je meer weten over het kleinschalige Paradera Park en waarom dit volgens Diana een perfecte uitvalsbasis is tijdens een vakantie op Aruba? Lees dan het hele gesprek tussen Monique en Diana in het nieuwste Reisbizz Magazine.