20 april 2024
Thumbnail voor Disney biedt exclusieve wereldtour per vliegtuig aan naar alle Disneyparken

Disney biedt exclusieve wereldtour per vliegtuig aan naar alle Disneyparken

CELEBRATION – Disney biedt een exclusieve tour aan waarbij Disneyfans in 24 dagen naar alle twaalf de themaparken worden gebracht. Met een speciaal ingerichte Boeing 757 worden 75 fans de wereld rondgevlogen. Kosten van deze exclusieve tour: 110.000 dollar.


De tour wordt georganiseerd door Adventures by Disney en brengt de fans, naast de parken in Anaheim, Tokio, Shanghai, Hongkong, Parijs en Orlando, ook naar bezienswaardigheden als de Taj Mahal, Piramides van Gizeh en de Eiffeltoren. De tour start in Anaheim (in de buurt van Los Angeles) en eindigt in Orlando.

Om de 75 gasten naar zes verschillende landen te vliegen, wordt een Boeing 757 van Icelandair ingezet. Het toestel wordt helemaal omgebouwd, zodat de passagiers volgens Disney "in volledige luxe" kunnen vliegen. De fans worden vanzelfsprekend ondergebracht in alle Disneyhotels, waarbij ontbijt, lunch en diner veelal zijn inbegrepen. Tijdens de hele reis is er ook Disneypersoneel aanwezig om de groep te begeleiden.

De tour, die volgend jaar zomer van 9 juli tot 1 augustus plaatsvindt, is al volgeboekt. Wel kunnen fans zich nog inschrijven voor de wachtlijst.