18 mei 2024
Thumbnail voor Disney Cruise Line keert terug naar de Bahama’s, de Caraïben en Mexico

Disney Cruise Line keert terug naar de Bahama’s, de Caraïben en Mexico

CELEBRATION - Disney Cruise Line heeft haar terugkeer aangekondigd naar een aantal tropische bestemmingen, waaronder de Bahama’s, het Caribisch gebied en Mexico. De afvaarten gaan vanaf begin 2024 vertrekken. Vanaf 15 december 2022 is het mogelijk om boekingen te maken voor deze cruises.


De cruises gaan vertrekken vanuit de thuishaven van Disney in Florida, samen met reizen vanuit Texas, Louisiana en Californië. Vanaf deze vertrekhavens worden ook afvaarten van drie en vier nachten naar de Bahama’s en vakanties van vijf nachten naar het westelijk Caribisch gebied gelanceerd. Passagiers van deze cruises kunnen rekenen op het kenmerkende Disney Cruise Line entertainment met shows in Broadway-stijl, ontmoetingen met Disney-figuren en vuurwerk op zee.

Cruises naar de Caraïben met vertrek uit Florida
De Disney Wish start in 2024 met reizen van drie en vier nachten naar Nassau, Bahama's, en Castaway Cay. Alle afvaarten vertrekken vanuit Port Canaveral, Florida.

De Disney Fantasy heeft ook cruises gepland staan van zeven nachten vanuit Port Canaveral om de Oostelijke en Westelijke Caraïben te verkennen. De Oost-Caribische routes maken stops in Tortola en St. Thomas bevatten en de West-Caribische routes bezoeken de havens van Cozumel, Mexico, Grand Cayman en Falmouth, Jamaica.

Alle cruises die vertrekken vanuit Florida maken ook een stop op Castaway Cay, Disney Cruise Line's privé eiland in de Bahama’s.

Caribische afvaarten vanuit Texas en Louisiana
De Disney Magic heeft voor begin 2024 Caribische reizen gepland staan met vertrek vanuit Galveston, Texas. Het schip zal tot eind januari cruises van vier en zes nachten maken. Bij terugkeer gaat het schip Caribische cruises van vier tot zeven nachten maken tijdens de voorjaarsvakantie.

De Disney Magic gaat in 2024 ook terugkeren naar New Orleans met cruises van vier, vijf en zeven nachten naar het Caribisch gebied.

Cruises naar Mexico vanuit Californië
De Disney Wonder komt in maart 2024 aan in San Diego, Californië. Vanuit daar gaat het schip beginnen aan reizen van drie tot zeven nachten naar Mexico, met stops bij Cabo San Lucas, Puerto Vallarta, Mazatlan, Ensenada en Catalina Island.