19 juli 2024
Thumbnail voor Disney Cruise Line kondigt nieuwe bestemmingen en routes voor zomer 2022 aan

Disney Cruise Line kondigt nieuwe bestemmingen en routes voor zomer 2022 aan

CELEBRATION - In de zomer van 2022 maken een aantal nieuwe bestemmingen deel uit van de rondreis van de Disney Magic door Europa. Daarnaast brengen zomerafvaarten de gasten voor het eerst vanuit Miami naar Castaway Cay, het privé-eiland van Disney in de Bahama’s.


Volgens Thomas Mazloum, President van Disney Cruise Line, toont het bedrijf toewijding om meer gasten naar meer bestemmingen over de hele wereld te brengen. “Terwijl we ons voorbereiden op een terugkeer naar zee zodra het mogelijk is, blijven we naar de toekomst kijken en meer cruisemogelijkheden voor gezinnen ontwikkelen”, vertelt Mazloum.

In de zomer van 2022 biedt Disney Cruise Line routes naar nieuwe bestemmingen en aanleghavens in de Griekse eilanden, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Alaska en het Caribisch gebied.

Voor het eerst kunnen families tijdens het zomerseizoen vanuit Miami Castaway Cay bezoeken. Elke cruise vanuit Miami in de zomer van 2022 omvat een stop op het privé-eiland.

Adventures by Disney biedt vakanties voorafgaand aan de cruise in Rome, Londen, Barcelona en Kopenhagen. Deze verblijven van twee tot drie nachten bieden ervaringen in de steden, zoals een privébezoek na sluitingstijd aan de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel in Rome.

De routes voor de zomer van 2022 zijn te boeken vanaf 25 maart 2021 bij Zeetours Cruises en meer details zijn te vinden op disneycruises.com.