24 februari 2024
Thumbnail voor Disney Cruise Line onthult familievakanties met Disney Wish voor zomer 2022

Disney Cruise Line onthult familievakanties met Disney Wish voor zomer 2022

CELEBRATION – Disney Cruise Line (DCL) heeft tijdens een virtuele presentatie onthuld dat de Disney Wish, het eerste schip in de vlootuitbreiding van Disney Cruise Line, familievakanties gaat uitvoeren in de zomer van 2022.


De Disney Wish maakt zijn eerste afvaart, een cruise van vijf nachten naar Nassau, de Bahama's en het privé-eiland van Disney, Castaway Cay, op 9 juni 2022. De eerste afvaart wordt gevolgd door een openingsseizoen met cruises van drie en vier nachten naar dezelfde bestemmingen vanuit Port Canaveral, Florida. Er kan geboekt worden vanaf 27 mei 2021. Eerder deze maand bereikte DCL een mijlpaal in de bouw van de Disney Wish met de traditionele kiellegging van het schip.

“Met de Disney Wish zetten we onze traditie voor het bieden van de meest magische en ontspannende vakanties op zee voort, waarbij we legendarische service en entertainment combineren met fantasierijke verhalen en alle zorg die je verwacht van een Disney vakantie”, vertelt Josh D’Amaro, voorzitter Disney Parks, Experiences and Products.

“Ons nieuwste schip viert alles wat families leuk vinden aan het varen bij ons”, gaat D'Amaro verder. “Van de ongelooflijke dinerervaringen en interacties met figuren tot schitterende shows en de zorgzame aandacht voor detail van de bemanning. We kunnen niet wachten om onze gasten aan boord van de Disney Wish te verwelkomen terwijl we het bereik van onze vloot van wereldklasse uitbreiden.”