14 juli 2024
Thumbnail voor Door de lens van Cynthia Ashof in Jordanië: ‘Een wandelland bij uitstek’

Door de lens van Cynthia Ashof in Jordanië: ‘Een wandelland bij uitstek’

Cynthia Ashof van Treasury Travel is net terug van haar zeventiende ontdekkingsreis door haar favoriete land: Jordanië. In de nieuwe rubriek ‘Door de lens’ vertelt Cynthia in Reisbizz Magazine over een voor haar bijzondere foto. Deze foto laat volgens Cynthia zien dat Jordanië zoveel meer te bieden heeft dan alleen de verborgen stad Petra, de Dode Zee en Wadi Rum. Het is volgens haar een wandelland bij uitstek.

Het land laat het avontuurlijke hart van Cynthia iedere keer weer sneller kloppen, vertelt ze in onze nieuwste rubriek. Cynthia wandelt graag door Wadi’s waar het water volop stroomt, maar ook de droge Wadi’s zijn volgens haar een echte aanrader. Haar favoriet is de in het binnenland gelegen enorme Wadi Dana. "De ultieme manier om dit te beleven is volgens de wandelaarster door midden in de natuur te overnachten in een tentje. Ze speurt de rotsen af naar wolven, hyena’s, jakhalzen, vossen, ibexen en meer, terwijl roofvogels boven haar stilletjes de thermiek gebruiken om de grond af te speuren naar voedsel. "Mijn ultieme manier om Wadi Dana te beleven, is midden in de natuur overnachten in een tentje. Back to basic. Rotsen afspeurend naar wolven, hyena’s, jakhalzen, vossen, ibexen en meer, terwijl roofvogels boven me stilletjes de thermiek gebruiken om de grond af te speuren naar voedsel."

De dagen van deze avontuurlijke wandelaarster waren gevuld met afwisselende tochten, om aan het einde van de dag weer onder de miljoenen sterren van de Melkweg en de geluiden van de wilde dieren in slaap te vallen.

Het hele verhaal is hier te lezen in de laatste Reisbizz over het Midden-Oosten. Heb jij ook een foto waar je een bijzonder verhaal bij hebt of die je graag zou uitlichten? Stuur ons dan een mail naar [email protected] en vergeet niet om lid te worden van de Reisbizz Society.