17 mei 2024
Thumbnail voor Drie potentiële winnaars voor De Reisprof Award 2022 bekend

Drie potentiële winnaars voor De Reisprof Award 2022 bekend

DEN HAAG - Tijdens het Reisprof Event volgende maand wordt wederom De Reisprof Award 2022 uitgereikt. ANVR-directeur Frank Oostdam mag de winnaar kronen. De titel is bedoeld voor reisagenten die succesvol ondernemer zijn. Alle exposanten en leden van de Businessclub De Reisprof hadden de mogelijkheid om iemand te nomineren voor de award. De organisatie van het event, dat in Den Haag wordt georganiseerd, maakt de top drie van potentiële winnaars bekend.


Tijdens het avondprogramma van het event op 8 november wordt bekendgemaakt wie dit jaar De Reisprof Award wint. Dit jaar zijn Minet Dirksen van TravelXL, Esther van Loenen van The Travel Club en Els Sondermeijer van Buitenlandsche Zaken genomineerd voor de award.

Naast het winnen van de eer en de roem, gaat de winnaar er vandoor met:

  • Een plek op een studiereis met Businessclub de Reisprof in 2023;
  • Eén gratis workshop naar keuze in 2023;
  • De award;
  • Voortdurend gratis lidmaatschap bij Businessclub de Reisprof.

Genomineerden
Minet Dirksen is sinds 2002 werkzaam als ZRA en is aangesloten bij TravelXL. Esther van Loenen, eigenaresse van The Travel Club Eerbeek, heeft zo’n twintig jaar ervaring in de reiswereld. Els Sondermeijer is "de varende mobiele reisadviseur" bij Buitenlandsche Zaken en heeft daarnaast een eigen bedrijf in het verhuren van sloepen.

VvKR-ledenvergadering
De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) heeft besloten om hun jaarlijkse ledenvergadering te houden tijdens het Reisprof Event. Hierdoor krijgen VvKR-leden de mogelijkheid om naast de vergadering ook het Reisprof Event bij te wonen of zelf met een stand aanwezig te zijn.