5 oktober 2024
Thumbnail voor Driften, slippen en racen tijdens het Smile Society Event

Driften, slippen en racen tijdens het Smile Society Event

Zaterdag vond in Moordrecht het Smile Society Event plaats. De best boekende reisagenten van Sunny Cars stapten daar in jeeps en driftauto’s om te doen wat je met een normale auto beter niet doet en gaven de auto’s er eens flink van langs.

De feestelijke dag werd door Marco Ammerlaan, Director of Sales, geopend met een welkomstwoord voor de aanwezigen. Daarna was het al snel tijd om achter het stuur te kruipen van de auto’s. De Smile society-leden hadden van tevoren doorgegeven of ze wilden off-roaden, driften of slippen. De verslaggever van Reisbizz stapte eerst in de terreinauto van Marco voor een goed gesprek en een hobbelige rit.

Terwijl de auto door diepe modderpoelen reed en zich over steile paadjes zwoegde, vertelde Marco over het afgelopen boekingsjaar, dat voor Sunny Cars positief is verlopen. “We hebben een plus gedraaid van 35 procent”, aldus Ammerlaan terwijl hij de Daihatsu door een diepe put stuurt. “Het loopt allemaal zo goed en dat geeft rust en ruimte in ons team. Daardoor zitten we in een goede flow en kijken we met veel vertrouwen naar het volgende jaar.”

Na een paar rondjes over het terrein was het tijd voor een drankje om even bij te komen. De aanwezige top-boekers wisten elkaar goed te vinden en praatten bij over het afgelopen jaar. Daarna was het tijd voor een driftcurus in een BMW, die op zijn zachtst gezegd niet aan de kwaliteitseisen van een Sunny Car voldeed, maar wel deed wat hij moest doen: driften. Manon Prins, Trade Marketeer bij de autoverhuurspecialist, doet niet aan half werk en gooide de BMW bij de eerste poging meteen in een flinke (ietwat ongecontroleerde drift), tot ongenoegen van de instructeur, maar tot grote hilariteit in de auto.

Na de nodige donuts werden de reisagenten beloond met een maaltijd, en de bekendmaking van de nieuwe nummer één van de Smile Society. De eer ging naar Sandra Vestjens, die dolblij was met haar notering. "Ik heb al vaker in de top vijf gestaan, maar nog nooit de eer behaald om op de eerste plek te staan", vertelt Sandra. "Nu is het eindelijk gelukt." Sandra kreeg als nummer 1 een cheque om een auto te huren via Sunny Cars, "maar vooral eeuwige roem, en die is veel belangrijker."