19 juli 2024
Thumbnail voor ‘Droomzomer’ (TUI) decor van dagelijkse liveshow De Oranjezomer van SBS6

‘Droomzomer’ (TUI) decor van dagelijkse liveshow De Oranjezomer van SBS6

RIJSWIJK – Deze sportzomer zendt SBS6 dagelijks de liveshow De Oranjezomer uit. Van 12 juli tot en met 8 augustus wordt het programma uitgezonden vanuit Droompark de Zanding, het vakantiepark waar je met het ‘Droomzomer’ concept van TUI de belangrijkste sportevenementen ter wereld beleeft tijdens een vakantie in eigen land.


In de liveshow geeft het VI-trio Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp samen met Hélène Hendriks deze zomer hun kijk op het nieuws en actualiteiten rondom de belangrijkste sportevenementen, politiek en entertainment. Van 10 juni tot en met de EK-finale op 11 juli zal het programma worden uitgezonden vanaf Slot Zeist. Daarna verhuist 'De Oranjezomer' naar Droompark de Zanding in Otterlo. In de dagelijkse show van een uur bespreken de presentatoren op deze locatie bijzondere gebeurtenissen in binnen- en buitenland, de laatste week van de Tour de France, gevolgd de Olympische Spelen.

Vakantie in eigen land
Eerder dit jaar lanceerden Droomparken en TUI al de 'Droomzomer'. Het idee achter het concept is om met elkaar de allergrootste sportevenementen ter wereld te beleven tijdens een vakantie in eigen land. Bekende (ex)-topsporters treden op als ‘parkdirecteur’, verzorgen clinics en analyseren de sport. Op het Droompark is het van 11 juni tot en met 6 september mogelijk om sport te beleven in weekenden of midweken. Vakantiegangers die tussen 12 juli en 8 augustus op het park verblijven, zijn welkom in het publiek tijdens de liveshow van 'De Oranjezomer'.

“Met de Droomzomer arrangementen geniet je met TUI deze zomer van een sportieve vakantie in eigen land”, vertelt Frans Leenaars van TUI. “Of het nu samen sporten is, samen naar sport kijken óf een van de live uitzendingen bijwonen van De Oranjezomer. Tijdens de ‘Droomzomer’ kan het allemaal!”