25 juni 2024
Thumbnail voor EasyJet introduceert vier nieuwe routes vanaf Schiphol

EasyJet introduceert vier nieuwe routes vanaf Schiphol

EasyJet breidt dit najaar haar netwerk vanaf Schiphol uit. De luchtvaartmaatschappij voegt de bestemmingen Madeira (FNC), Larnaca (LCA), Tromsø (TOS) en Pristina (PRN) aan haar netwerk toe. Met de toevoeging van de nieuwe bestemmingen komt het totale aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol op 39.

Vanaf 27 oktober vliegt easyJet op woensdag en zondag van Amsterdam naar Larnaca op Cyprus. Vanaf 5 november vliegt de maatschappij op dinsdag en zaterdag naar ‘bloemeneiland’ Madeira. Deze twee routes worden het hele jaar aangeboden. In de winter worden Tromsø en Pristina ook twee keer per week aangedaan vanaf Amsterdam. Op woensdag en zondag vliegt de maatschappij naar Tromsø (Noorwegen) en op maandag en donderdag naar Pristina (Kosovo).

Wijzigingen in bestaande aanbod
Naast de toevoeging van de vier nieuwe routes brengt de prijsvechter een aantal wijzigingen aan in het bestaande aanbod vanaf Amsterdam. Zo vliegt easyJet deze winter twee keer per week naar Rovaniemi, in plaats van één keer. De budgetmaatschappij blijft in de winter vliegen naar Palma de Mallorca en Palermo – bestemmingen die voorheen alleen in het zomerseizoen werden aangeboden. Verder worden Milaan Lintate en Newcastle in de winter twee keer per dag aangedaan door easyJet, in plaats van één keer.

“Met de toevoeging van deze nieuwe bestemmingen aan ons groeiende netwerk vanaf Schiphol, bieden we reizigers vanuit Nederland het hele jaar door nog meer mogelijkheden voor zonvakanties maar ook voor unieke winterse taferelen”, zegt William Vet, country manager easyJet Nederland. Tickets voor de nieuwe routes zijn vanaf dinsdag te boeken.