19 april 2024
Thumbnail voor Eerste commerciële samenwerking Eurostar en Thalys brengt ‘voordelige tarieven’

Eerste commerciële samenwerking Eurostar en Thalys brengt ‘voordelige tarieven’

LONDEN - Eurostar en Thalys bieden vanaf 8 tot en met 10 november tickets aan met voordelige tarieven vanaf 29 euro* voor reizen met reisdata tussen 28 november 2022 en 2 februari 2023. Dit geldt onder andere voor treinreizen naar Keulen, Londen, Brussel en Parijs.


Afgelopen mei besloten Eurostar en Thalys te gaan fuseren. Deze promotie is de eerste gezamenlijke commerciële actie sinds de fusie. Volgens de twee spoorwegmaatschappijen bundelen ze hun krachten om hun bestemmingen (behalve Thalys sneeuw) tegen voordelige prijzen aan te kunnen bieden.

"We zijn blij dat we voor het eerst met één stem kunnen spreken, met een promotie die onze klanten in staat stelt in Europa te reizen tegen voordelige prijzen," zegt François Le Doze, Chief Commercial Officer van de Eurostar Group. "Onze klanten zullen voor het eerst de voordelen van het samengaan van deze twee bedrijven kunnen zien, terwijl ze kunnen blijven genieten van de kwaliteit van de dienstverlening van beide operatoren.”

Tarieven en bestemmingen*:

  • Een enkele reis is 29 euro in de klasse ‘Standard’ voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Nederland en Duitsland.