23 mei 2024
Thumbnail voor Emirates zoekt nieuw personeel in Nederland: ‘Kom jij naar de recruitmentdagen?’

Emirates zoekt nieuw personeel in Nederland: ‘Kom jij naar de recruitmentdagen?’

Luchtvaartmaatschappij Emirates is dit jaar op zoek naar 5000 nieuwe cabinepersoneelsleden en nodigt hiervoor ook Nederlandse afgestudeerden en jonge professionals uit om te solliciteren. In de aankomende maanden organiseert de luchtvaartmaatschappij verschillende recruitment dagen in Nederland waaronder in Amsterdam op 14 april en in Rotterdam op 28 april.

Emirates is een van de grootste en bekendste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Om ook in de toekomst genoeg personeel te hebben organiseert de maatschappij diverse rectuitmentdagen om ook in Nederland personeel te werven. Op zondag 14 april is er een recruitmentdag in Amsterdam en in de komende maanden ook in andere Nederlandse steden zoals Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Leeuwarden.

Kosmopolitische levensstijl
“Het cabinepersoneel van Emirates leidt een kosmopolitische levensstijl in het bruisende Dubai, waar ze samenleven met mensen van 200 verschillende nationaliteiten in een stad die bekend staat om zijn hotels, restaurants, culinaire scene, recreatieve activiteiten en als een van de veiligste ter wereld. Bovendien zullen ze de wereld rondreizen en meer dan 140 steden in 76 landen bezoeken, en profiteren van het volledige scala aan voordelen van werken als cabinepersoneel”, schrijft de luchtvaartmaatschappij in een aankondiging van de recruitmentdagen.

“Voordat je begint krijg je een 8-weekse training op het gebied van gastvrijheid, veiligheid en service. Getraind in de ultramoderne faciliteit van Emirates in Dubai, leren cabinepersoneelsleden onschatbare overdraagbare vaardigheden, waaronder communicatieve vaardigheden, initiatief en leiderschapskwaliteiten. Ze ontwikkelen de vaardigheid om effectief te werken in een multicultureel team, de focus om mentaal sterk en kalm te blijven onder druk, en worden sterke voorstanders van gastvrijheid en uitzonderlijke service, en ambassadeurs van een iconisch merk.”

Meer informatie over hoe je in aanmerking komt en wanneer de evenementen in Nederland plaatsvinden, vind je op: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.